MKBroevi

MKBroevi


If you don't have Macedonian phone numbers in your contact lists, there is no need to install this application.

Апликацијата го соопштува името на операторот кога правите повик кон македонски телефонски број, кој е внесен во вашите контакти. Покрај тоа се генерира листа од времетраењето на вашите разговори, групирани според операторите. Врз основа на ова може да донесете заклучок дали се наоѓате на вистинскиот оператор, или има потреба да го промените(на пр. ако правите најмногу повици кон оператор различен од оној на кој припаѓа вашиот телефонски број).

При првото стартување на аплиакцијата потребно е да направите синхронизација. При синхронизација, се користи интернет врска и се превземаат информаци од сервисот на АЕК (www.aek.mk - Преносливост на броеви). Интернет врската НЕ е потребна при користење на останатите услуги во аплиакцијата.

Recent changes:
читање на броеви од именик (поправка)

АЕК сервисот е повторно достапен
Add to list
Free
76
3.8
User ratings
65
Installs
5,000+
Concerns
1
File size
578 kb
Screenshots
Screenshot of MKBroevi Screenshot of MKBroevi
About MKBroevi
If you don't have Macedonian phone numbers in your contact lists, there is no need to install this application.

Апликацијата го соопштува името на операторот кога правите повик кон македонски телефонски број, кој е внесен во вашите контакти. Покрај тоа се генерира листа од времетраењето на вашите разговори, групирани според операторите. Врз основа на ова може да донесете заклучок дали се наоѓате на вистинскиот оператор, или има потреба да го промените(на пр. ако правите најмногу повици кон оператор различен од оној на кој припаѓа вашиот телефонски број).

При првото стартување на аплиакцијата потребно е да направите синхронизација. При синхронизација, се користи интернет врска и се превземаат информаци од сервисот на АЕК (www.aek.mk - Преносливост на броеви). Интернет врската НЕ е потребна при користење на останатите услуги во аплиакцијата.

Recent changes:
читање на броеви од именик (поправка)

АЕК сервисот е повторно достапен

Android Market Comments
A Google User
Oct 7, 2015
Одлична апликација Можеби единствено треба да се подобри интерфејсот, меѓутоа работи перфектно дури и на Android 6.0
A Google User
Mar 13, 2014
tapa aplikacija ili e do aplikacijata ili do AEK vazno ne raboti voopsto.tapa rabota!
A Google User
Feb 21, 2014
Samsung Note3 (N-9005) Па добро, работи ли ова чудо некогаш ?!? (95% од времето "моментално сервисот НЕ Е ДОСТАПЕН, обидете се повторно") ...инаку добра и функционална апликација за нашиот пазар на мобилни провајдери ... Update is much needed заради недостапноста 3* со сила ... Update: 😡 update is much needed
A Google User
Dec 27, 2013
Bad Ne raboti na htc desire x
A Google User
Oct 18, 2013
pak ne raboti ?