Search

My Vodafone (AL)

Did you develop this app? Access more services »

My Vodafone (AL)


Tani, me Vodafone ju keni kontroll të plotë mbi përdorimin e numrit tuaj celular me një klik të vetëm nga Smartphoni juaj. kudo që ndodheni
Me aplikimin më të ri My Vodafone, ju kontrolloni përdorimin tuaj aktual (kohë bisede, SMS dhe internet), faturën si dhe balancën e kreditit tuaj. Gjithashtu, nëse jeni klient me parapagesë, ju mund të aktivizoni shërbime dhe oferta të ndryshme (kohë bisede, SMS, Internet ose kombinim paketash) si dhe të rimbushni llogarinë tuaj në çdo kohë.


Now, with Vodafone you can have total control over your mobile number and your costs with just one click wherever you are from your Smartphone.
With My Vodafone , you control your current usage (Talk time, SMS and mobile Internet), bill, as well as your credit balance. If you are a prepay customer, you can also activate voice, SMS, mobile Internet or combo packs, as well as top-up your account.

Recent changes:
* Oferta
* Harta e Dyqaneve
* Kontakto Suportin
* Mundësuar për të dy pozicionimet e ekranit
* Është rregulluar problemi me funksionalitetin”Ruaj fjalëkalimin” për Android 4.2.2

* “Latest Promotions” menu
* “Shop Map” menu
* “Contact Support” menu
* Landscape orientation support
* Fixed “Save Password” functionality for Android 4.2.2
Add to list
Free
83
4.2
User ratings
1217
Installs
50,000+
Concerns
3
File size
2638 kb
Screenshots
Screenshot of My Vodafone (AL) Screenshot of My Vodafone (AL) Screenshot of My Vodafone (AL) Screenshot of My Vodafone (AL) Screenshot of My Vodafone (AL) Screenshot of My Vodafone (AL)

About My Vodafone (AL)
Tani, me Vodafone ju keni kontroll të plotë mbi përdorimin e numrit tuaj celular me një klik të vetëm nga Smartphoni juaj. kudo që ndodheni
Me aplikimin më të ri My Vodafone, ju kontrolloni përdorimin tuaj aktual (kohë bisede, SMS dhe internet), faturën si dhe balancën e kreditit tuaj. Gjithashtu, nëse jeni klient me parapagesë, ju mund të aktivizoni shërbime dhe oferta të ndryshme (kohë bisede, SMS, Internet ose kombinim paketash) si dhe të rimbushni llogarinë tuaj në çdo kohë.


Now, with Vodafone you can have total control over your mobile number and your costs with just one click wherever you are from your Smartphone.
With My Vodafone , you control your current usage (Talk time, SMS and mobile Internet), bill, as well as your credit balance. If you are a prepay customer, you can also activate voice, SMS, mobile Internet or combo packs, as well as top-up your account.

Recent changes:
* Oferta
* Harta e Dyqaneve
* Kontakto Suportin
* Mundësuar për të dy pozicionimet e ekranit
* Është rregulluar problemi me funksionalitetin”Ruaj fjalëkalimin” për Android 4.2.2

* “Latest Promotions” menu
* “Shop Map” menu
* “Contact Support” menu
* Landscape orientation support
* Fixed “Save Password” functionality for Android 4.2.2

User reviews of My Vodafone (AL)
Write the first review for this app!
Android Market Comments
A Google User
6 days ago
shum i nevojshem si aplikacion
A Google User
Oct 7, 2014
Fallso Ka qe ne vitin 1465 pa update, te fut ne rruge pa krye...
A Google User
Oct 6, 2014
Execellent
A Google User
Oct 4, 2014
Sherbim koti
A Google User
Sep 30, 2014
Ne pergjithesi program i mir por interneti jo shum i mir