MyBank Macedonia

MyBank Macedonia


Апликација која го лоцира корисникот и му нуди приказ на банкомати и експозитури во неговата околина. Базата е пополнета со околу 70% од експозитурите и банкоматите низ цела Македонија.

Доколку имате било каков проблем со апликацијата, ве замолувам да го пријавите за да може што побрзо да се реши.

Recent changes:
Поправени багови за Android 4.x и оптимизација.

БИТНО: Доколку имате проблем со апликацијата, отстранете ја и инсталирајте ја повторно.

Оваа верзија содржи дополнителни измени во UI-то за телефоните со Android 4.x, што е само quick fix до наредната верзија на апликацијата, која ќе биде со комплетно променет UX.
Add to list
Free
82
4.1
User ratings
117
Installs
5,000+
Concerns
2
File size
4136 kb
Screenshots
Screenshot of MyBank Macedonia Screenshot of MyBank Macedonia Screenshot of MyBank Macedonia Screenshot of MyBank Macedonia Screenshot of MyBank Macedonia

About MyBank Macedonia
Апликација која го лоцира корисникот и му нуди приказ на банкомати и експозитури во неговата околина. Базата е пополнета со околу 70% од експозитурите и банкоматите низ цела Македонија.

Доколку имате било каков проблем со апликацијата, ве замолувам да го пријавите за да може што побрзо да се реши.

Recent changes:
Поправени багови за Android 4.x и оптимизација.

БИТНО: Доколку имате проблем со апликацијата, отстранете ја и инсталирајте ја повторно.

Оваа верзија содржи дополнителни измени во UI-то за телефоните со Android 4.x, што е само quick fix до наредната верзија на апликацијата, која ќе биде со комплетно променет UX.

Visit Website
User reviews of MyBank Macedonia
Write the first review for this app!
Android Market Comments
A Google User
Jul 1, 2014
Super
A Google User
Apr 20, 2014
Ne raboti na Android 4.4
A Google User
Apr 5, 2014
voopsto ne funkcionira LG E 440 dva pati ja instalirav,no sepak ne se pronajdeni nikakvi rezultati.inaku mapata me vodi vo Amerika.se nadevam deka ke ja popravite,zasto bi bila mnogu korisna.
A Google User
Feb 27, 2014
Slaba pokrienost nadvor od Skopje Odlicen app no slaba pokrienost so bankomati i ekspozituri nadvor od Skopje
A Google User
Jan 15, 2014
:( Беше супер и одеднаш не се уклучува, односно цело време сама се гаси. Многу корисна апликација, поправајте ја одма... Поздрав