Najdi mesto

Najdi mesto


*MK
Сакаш да излезеш а незнаеш каде? Апликацијата Најди место ќе ви помогне!
Најди место ќе ви помогне при изборот на добро место за излегување во Македонија. Апликацијата вклучува повеќе од 500 локали за излегување низ Македонија, кои што се групирани во категории, како кафулиња, ресторани, гостилници, ноќни клубови и друго. Сите локали од една категорија се подредени по нивниот рејтинг и за секој локал дополнително се прикажуваат иформации за адресата, телефонскиот број, височината на цените, коментар за лакалот, како и каде се наоѓа на мапа.

За полесно пребарување апликацијата ги нуди опциите „Блиску до мене“ која ги прикажува најдобрите локали кои се во ваша близина, и опцијата „Популарно“ која ги прикажува популарните места во моментот.

Моментално работиме на превод на Англиски јазик на апликацијата.

Апликација на денот: http://it.com.mk/aplikacija-na-denot-najdi-mesto-vo-skopje-i-drugite-gradovi-vo-makedonija/

*EN
Do you want to go out but you don't know where? The application Najdi mesto will help you.
Najdi mesto will help you choose a good places for night life, coffee or eating in Macedonia. The application includes more that 500 places for Skopje, and many places for the other cities in Macedonia, which are group in many categories like: coffee, restaurants, pizza places, night clubs and other. All the places from one category are sorted by their rating and for every place there is information like address, phone, prices, comment for the place, location on map and other.

For easier search there is the option "Near me", which finds the best places that are near you and the option "Trending" which shows you the most popular places at the moment.

Currently we are working on English translation of the application.

Application of the day: http://it.com.mk/aplikacija-na-denot-najdi-mesto-vo-skopje-i-drugite-gradovi-vo-makedonija/

Recent changes:
Верзија 1.9.3
*Поправени грешки
Верзија 1.9.2
*Поправени грешки
*Додадена категорија ресторани
*Редизајнирано лого
Add to list
Free
90
4.5
User ratings
138
Installs
1,000+
Concerns
2
File size
4546 kb
Screenshots
Screenshot of Najdi mesto Screenshot of Najdi mesto Screenshot of Najdi mesto Screenshot of Najdi mesto Screenshot of Najdi mesto Screenshot of Najdi mesto Screenshot of Najdi mesto
About Najdi mesto
*MK
Сакаш да излезеш а незнаеш каде? Апликацијата Најди место ќе ви помогне!
Најди место ќе ви помогне при изборот на добро место за излегување во Македонија. Апликацијата вклучува повеќе од 500 локали за излегување низ Македонија, кои што се групирани во категории, како кафулиња, ресторани, гостилници, ноќни клубови и друго. Сите локали од една категорија се подредени по нивниот рејтинг и за секој локал дополнително се прикажуваат иформации за адресата, телефонскиот број, височината на цените, коментар за лакалот, како и каде се наоѓа на мапа.

За полесно пребарување апликацијата ги нуди опциите „Блиску до мене“ која ги прикажува најдобрите локали кои се во ваша близина, и опцијата „Популарно“ која ги прикажува популарните места во моментот.

Моментално работиме на превод на Англиски јазик на апликацијата.

Апликација на денот: http://it.com.mk/aplikacija-na-denot-najdi-mesto-vo-skopje-i-drugite-gradovi-vo-makedonija/

*EN
Do you want to go out but you don't know where? The application Najdi mesto will help you.
Najdi mesto will help you choose a good places for night life, coffee or eating in Macedonia. The application includes more that 500 places for Skopje, and many places for the other cities in Macedonia, which are group in many categories like: coffee, restaurants, pizza places, night clubs and other. All the places from one category are sorted by their rating and for every place there is information like address, phone, prices, comment for the place, location on map and other.

For easier search there is the option "Near me", which finds the best places that are near you and the option "Trending" which shows you the most popular places at the moment.

Currently we are working on English translation of the application.

Application of the day: http://it.com.mk/aplikacija-na-denot-najdi-mesto-vo-skopje-i-drugite-gradovi-vo-makedonija/

Recent changes:
Верзија 1.9.3
*Поправени грешки
Верзија 1.9.2
*Поправени грешки
*Додадена категорија ресторани
*Редизајнирано лого
Android Market Comments
A Google User
Aug 11, 2015
:) Bravo za aplikacijata .... ODLICNA E
A Google User
Jan 8, 2015
Јака :)
A Google User
Dec 8, 2014
Great and simple app Great application for daily use.
A Google User
Nov 17, 2014
Top! Super aplikacija. Ednostavna. Falese vakva aplikacija.
A Google User
Sep 6, 2014
Радовиш го нема