Namazi - Shqip

Namazi - Shqip


Namazi është aplikacion i cili ju jap njohuri se si të falemi , se cila është koha e duhur që duhet t'ju drejtohem Allahut. Gjithashtu në këtë aplikacion ju mundësohet të orientoheni ka kibla me anë të busulles , dhe njëkohesish mund ta shfletoni librin e madherishem Kurani prandajë ku do që jeni mund ta keni këtë .

Vrejtje : Drejtimi ka kibla eshte vetem per Kosovë.
Diaspora: se shpejti do ta punojm kiblen , takvimin edhe per te gjitha vendet e botes dhe do te vijm edhe ne gjuhet tjera.


Shpresojmë të jeni të kënaqur me këtë aplikacion por gjithashtu ne shpresojmë që ju të mos nguroni për çfarë do kërkese dhe deshire që ju e keni ta shprehni , ne jemi për plotësimin dhe përmbushjen e kërkesave tuaja andaj na kontaktoni në email adresen [email protected] http://www.NamaziShqip.com">www.NamaziShqip.com

Recent changes:
Ne versionin e 3 te Namazit jane bere keto ndryshime:
1. Shtimi i opcionit te shikojm datat me te rendesishme.
2. Rregullimi i takvimit te Shqiperis.
3. Shtimi i notifikimit per qdo kohe te Namazit.
4. Optimizimi i Namazit.
5. Shtimi i videove per te mesuar namazin.

E shume gjera tjera.
Add to list
Free
94
4.7
User ratings
1798
Installs
100,000+
Concerns
0
File size
12931 kb
Screenshots
Video of Namazi - Shqip Screenshot of Namazi - Shqip Screenshot of Namazi - Shqip Screenshot of Namazi - Shqip Screenshot of Namazi - Shqip Screenshot of Namazi - Shqip
About Namazi - Shqip
Namazi është aplikacion i cili ju jap njohuri se si të falemi , se cila është koha e duhur që duhet t'ju drejtohem Allahut. Gjithashtu në këtë aplikacion ju mundësohet të orientoheni ka kibla me anë të busulles , dhe njëkohesish mund ta shfletoni librin e madherishem Kurani prandajë ku do që jeni mund ta keni këtë .

Vrejtje : Drejtimi ka kibla eshte vetem per Kosovë.
Diaspora: se shpejti do ta punojm kiblen , takvimin edhe per te gjitha vendet e botes dhe do te vijm edhe ne gjuhet tjera.


Shpresojmë të jeni të kënaqur me këtë aplikacion por gjithashtu ne shpresojmë që ju të mos nguroni për çfarë do kërkese dhe deshire që ju e keni ta shprehni , ne jemi për plotësimin dhe përmbushjen e kërkesave tuaja andaj na kontaktoni në email adresen [email protected] http://www.NamaziShqip.com">www.NamaziShqip.com

Recent changes:
Ne versionin e 3 te Namazit jane bere keto ndryshime:
1. Shtimi i opcionit te shikojm datat me te rendesishme.
2. Rregullimi i takvimit te Shqiperis.
3. Shtimi i notifikimit per qdo kohe te Namazit.
4. Optimizimi i Namazit.
5. Shtimi i videove per te mesuar namazin.

E shume gjera tjera.

User reviews of Namazi - Shqip
Write the first review for this app!
Android Market Comments
A Google User
Dec 11, 2014
Aplikacioni eshte dicka perfekt dhe mund ti sherbeje secilit shume , sepse i ka te gjitha funksionet e mundshme...
A Google User
Dec 1, 2014
Mashallah Mashallah
A Google User
Nov 30, 2014
PERFEKTE ALLAHU IU SHPERBLEFT ME TE MIRA
A Google User
Nov 29, 2014
Fatmiri pr Allahu ju shpërbleft për mundin e punës .shum i dobishum per fillestar.
A Google User
Nov 28, 2014
namazi shqip dowland