Panjat Pinang

Panjat Pinang


The simulation of Indonesian traditional game is now available on Android!
Panjat Pinang is a tense action game with struggle & surprise of pole climbing! become the best climber on the
online leaderboard.
The addictive & tense gameplay will keep you coming back for even higher scores

Check the Online Score here :
http://panjatpinangscore.amikomgamedev.com/

Recent changes:
Bug Fixed
Add to list
Free
82
4.1
User ratings
5842
Installs
500,000+
Concerns
2
File size
4129 kb
Screenshots
Screenshot of Panjat Pinang Screenshot of Panjat Pinang Screenshot of Panjat Pinang Screenshot of Panjat Pinang Screenshot of Panjat Pinang Screenshot of Panjat Pinang
About Panjat Pinang
The simulation of Indonesian traditional game is now available on Android!
Panjat Pinang is a tense action game with struggle & surprise of pole climbing! become the best climber on the
online leaderboard.
The addictive & tense gameplay will keep you coming back for even higher scores

Check the Online Score here :
http://panjatpinangscore.amikomgamedev.com/

Recent changes:
Bug Fixed

User reviews of Panjat Pinang
Write the first review for this app!
Android Market Comments
A Google User
May 15, 2015
Game fuck fuck fuck fuck fuck fuck tai tai tai tai tai babi babi babi babi babi Game terburuk masa pas nyampe atas has stoped jangan di donlod kalo di donlod rugi rugi udah nyape nyape instal tau tau nya pan nyampe atas has stoped yang bilang game ini bagus orang nya gak punya otak pikir nya ngasal tau tau nya belom di donlod siapa yang bilang game ini bagus bener bener gak punya samasekali sekecilpun semapupun gak punya otak yang bilang game ini bagus kaya babi kho kho
A Google User
May 2, 2015
Apaan nih Ga layak dimainin wkwkwk
A Google User
May 1, 2015
Idiot pembuatnya
A Google User
Apr 30, 2015
Game gagal Game gagal
A Google User
Apr 29, 2015
I love it. Very fun
Version 1000000
Version 1000000