ParkingPotsetnik

ParkingPotsetnik


This application is developed only in Macedonian language for Macedonian market!!!

Апликација за пронаоѓање на вашето паркирано возило преку GPS системот за навигација. Можност за испраќање SMS доколку корисникот се наоѓа на Зонски паркинг
Add to list
Free
75
3.8
User ratings
4
Installs
500+
Concerns
0
File size
1152 kb
Screenshots
Screenshot of ParkingPotsetnik Screenshot of ParkingPotsetnik
About ParkingPotsetnik
This application is developed only in Macedonian language for Macedonian market!!!

Апликација за пронаоѓање на вашето паркирано возило преку GPS системот за навигација. Можност за испраќање SMS доколку корисникот се наоѓа на Зонски паркинг

Android Market Comments
No comments in the Android market yet