Pi me kujdes

Pi me kujdes


Drink responsibly helps you keep track of how much you drank at a party and warns you when you have to hold your horses – based on the calculation of the alcohol intake. Don't forget to drink water and eat some food.

The feature you will be most happy with is the ability to call your local taxi service.

- Keeping you safe when you go out and party
- You don't have to remember the taxi services' numbers
- Approximate calculation of intoxication
- A list of taxi services based on users' location


**
Pi me kujdes ju ndihmon te kontrolloni se sa keni pirë në një parti dhe ju paralajmëron se kur eshte koha per te pirë ujë dhe per te ngrënë ushqim.

Ajo qe do te ju ndihmoj me se shumti eshte se mundeni te thirrni taxi.

- Pini me Kujdes
- Skeni nevoj ti mbani ne mend numrat e taxi-ve
- Përafërsisht sa jeni te dehur
- Numrat e taxi-ve varësisht prej lokacionit

Recent changes:
v.1
Add to list
Free
61
3.1
User ratings
12
Installs
1,000+
Concerns
0
File size
936 kb
Screenshots
Screenshot of Pi me kujdes Screenshot of Pi me kujdes Screenshot of Pi me kujdes
About Pi me kujdes
Drink responsibly helps you keep track of how much you drank at a party and warns you when you have to hold your horses – based on the calculation of the alcohol intake. Don't forget to drink water and eat some food.

The feature you will be most happy with is the ability to call your local taxi service.

- Keeping you safe when you go out and party
- You don't have to remember the taxi services' numbers
- Approximate calculation of intoxication
- A list of taxi services based on users' location


**
Pi me kujdes ju ndihmon te kontrolloni se sa keni pirë në një parti dhe ju paralajmëron se kur eshte koha per te pirë ujë dhe per te ngrënë ushqim.

Ajo qe do te ju ndihmoj me se shumti eshte se mundeni te thirrni taxi.

- Pini me Kujdes
- Skeni nevoj ti mbani ne mend numrat e taxi-ve
- Përafërsisht sa jeni te dehur
- Numrat e taxi-ve varësisht prej lokacionit

Recent changes:
v.1

Android Market Comments
A Google User
Jan 8, 2014
Dobet Asnje taksi nuk u gjend ne Peje
A Google User
May 3, 2013
Vetem per ipko
A Google User
Feb 22, 2013
palidhje vend qe me ba naj sen te mir mi ndreq rinin ju i shtini me pi alkohol e me kcy me femna ikni more trullana shkone edukone veten 1her e mos e prishni rinin
A Google User
Feb 22, 2013
palidhje vend qe me ba naj sen te mir mi ndreq rinin ju i shtini me pi alkohol e me kcy me femna ikni more trullana shkone edukone veten 1her e mos e prishni rinin
A Google User
Nov 21, 2012
Jo Mir Veq 1 taxi nPz a Ka plot do gabimme !!