Plusinfo.mk

Plusinfo.mk


Plusinfo.mk - Следете ги најважните и најновите вести во вистинско време на Плусинфо.мк
Add to list
Free
83
4.2
User ratings
50
Installs
1,000+
Concerns
1
File size
3743 kb
Screenshots
Screenshot of Plusinfo.mk Screenshot of Plusinfo.mk Screenshot of Plusinfo.mk Screenshot of Plusinfo.mk
About Plusinfo.mk
Plusinfo.mk - Следете ги најважните и најновите вести во вистинско време на Плусинфо.мк

Android Market Comments
A Google User
Jun 21, 2015
Закочена Описот на апликацијава вели дека можеме да ги следиме најновите информации во вистинско време, но тоа не е така...еве, денес е 11 април, апликацијава е закочена на 1 април...и порано се случувало слично, но ова мора да се корегира. Update: сега функционира во ред.
A Google User
Apr 11, 2015
Закочена Описот на апликацијава вели дека можеме да ги следиме најновите информации во вистинско време, но тоа не е така...еве, денес е 11 април, апликацијава е закочена на 1 април...и порано се случувало слично, но ова мора да се корегира.
A Google User
Dec 10, 2014
Ne e najdobar izbor za na tablet Ima mnogu rabota dodeka stane celosno funkcionalna za tablet. Ne nudi izbor pomegju horizontalen i vertikalen ekran. Grafickiot interfejs moze podobro da se sredi.... Reklamite se vistinsko siluvanje....
A Google User
Oct 18, 2014
Odlicno
A Google User
Dec 30, 2013
SAMSUNG Note 3 (SM-N9005) Подобрена, но секогаш може и подобро и ПОБРЗО ...