QIKSHN

QIKSHN


Qendra Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji

Kjo bashkësi fetare islame emërtohet: "Qendra Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji". Kjo qendër është subjekt juridik bazuar në Sheriatin Islam me seli në Oslo. Prandaj QIKSHN - i dhe besimtarët islam shqiptar dhe më tej obligohet të jenë të denjë në kalitjen e fesë, ruajtjen dhe kultivimin e traditave fetare islame e kombëtare. Me tolerancë, dashuri vëllazërore dhe njerëzore për paq. Elemente këto që janë thelbore për mirqenjën e civilizimit njerëzor në mbrojtjen e atdheut. Kjo është amanet dhe duhet të peshojë mbi supet e çdo besimtari islam shqiptar.

Recent changes:
Version 1.0
Add to list
$2.51
0
--
User ratings
0
Installs
1+
Concerns
0
File size
1257 kb
Screenshots
Screenshot of QIKSHN Screenshot of QIKSHN Screenshot of QIKSHN Screenshot of QIKSHN Screenshot of QIKSHN Screenshot of QIKSHN Screenshot of QIKSHN Screenshot of QIKSHN
About QIKSHN
Qendra Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji

Kjo bashkësi fetare islame emërtohet: "Qendra Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji". Kjo qendër është subjekt juridik bazuar në Sheriatin Islam me seli në Oslo. Prandaj QIKSHN - i dhe besimtarët islam shqiptar dhe më tej obligohet të jenë të denjë në kalitjen e fesë, ruajtjen dhe kultivimin e traditave fetare islame e kombëtare. Me tolerancë, dashuri vëllazërore dhe njerëzore për paq. Elemente këto që janë thelbore për mirqenjën e civilizimit njerëzor në mbrojtjen e atdheut. Kjo është amanet dhe duhet të peshojë mbi supet e çdo besimtari islam shqiptar.

Recent changes:
Version 1.0

User reviews of QIKSHN
Write the first review for this app!
Android Market Comments
No comments in the Android market yet