Satu Gadget DOT COM

Satu Gadget DOT COM


Mobile Application for http://www.satugadget.com.my
Add to list
Free
68
3.4
User ratings
431
Installs
10,000+
Concerns
1
File size
1212 kb
Screenshots
Screenshot of Satu Gadget DOT COM Screenshot of Satu Gadget DOT COM Screenshot of Satu Gadget DOT COM Screenshot of Satu Gadget DOT COM

About Satu Gadget DOT COM
Mobile Application for http://www.satugadget.com.my

Visit Website
User reviews of Satu Gadget DOT COM
Write the first review for this app!
Android Market Comments
A Google User
5 days ago
Useless Hanya screen putih.. Blank jew.. X dew papew.. X bgus betul..
A Google User
Sep 23, 2014
Liar marketing, cheaper price at mudah but higher price when get there Tadi aku gi kedai Satu Gadget dekat menara PGRM tu lepas tgk iklan kat mudah, harga dia buka RM535. lepas tu dalam pukul 4 aku pergi, tanya dia cakap harga RM599, bengang gila plak rasa, aku duduk situ lama x puas hati sebb jauh pergi situ ingat harga murah mcm dia buka di Mudah, tp dah sampai sana harga lain, rasa tertipu...last aku x beli kat situ, tp bengang dah jauh2 pergi, harga lain pulak harganya.... harga satu gadget kat mudah tu teknik marketing je... bila customer smp sana diorg jual harga lain....
A Google User
Sep 22, 2014
Kosong Kenapa smua kosong? Xda apa pn??????? Setting pn xboleh??? Apakes?
A Google User
Sep 22, 2014
Sux Too good it went blank.
A Google User
Sep 22, 2014
Sucks!!! Uninstall it