ShareWifi

ShareWifi


SpodeliWifi е Андроид апликација развиена за споделување на јавни WiFi мрежи. Апликацијата на централизиран сервер ги запишува сите испратени хотспоти и ги дистрибуира до сите корисници.

Апликацијата е слободен софтвер и е објавена под GNU GPLv3 лиценца.

Хотспотите ги додаваат самите корисници на аплцикацијата.

*Начин на користење:
- Синхронизирајте ја апликацијата често, за да ги имате последните промени на базата.
- Кога ќе се наоѓате во областа на некој јавен WiFi хотспот, кликнете на копчето "Scan" за да проверите дали хотспотот е присутен во базата. Доколку ви јави резултати кликнете на еден од понудените хотспоти и почекајте да се конектирате (доколку е точна лозинката).
- За додавање на нов хотспот во базата, кликнете на копчето "Add New". Ако сте конектирани на некој хотспот, полињата за име и MAC адреса на хотспотот ќе бидат автоматски пополнети. Додадете ја лозинката и кликнете на "Save".

Recent changes:
Првичниот код на аплиакацијата можете да го најдете на https://github.com/Drakuwa/SpodeliWifi, а новата верзија на https://github.com/Drakuwa/SpodeliWifi/tree/flat_ui
Add to list
Free
69
3.5
User ratings
210
Installs
50,000+
Concerns
0
File size
926 kb
Screenshots
Screenshot of ShareWifi Screenshot of ShareWifi Screenshot of ShareWifi
About ShareWifi
SpodeliWifi е Андроид апликација развиена за споделување на јавни WiFi мрежи. Апликацијата на централизиран сервер ги запишува сите испратени хотспоти и ги дистрибуира до сите корисници.

Апликацијата е слободен софтвер и е објавена под GNU GPLv3 лиценца.

Хотспотите ги додаваат самите корисници на аплцикацијата.

*Начин на користење:
- Синхронизирајте ја апликацијата често, за да ги имате последните промени на базата.
- Кога ќе се наоѓате во областа на некој јавен WiFi хотспот, кликнете на копчето "Scan" за да проверите дали хотспотот е присутен во базата. Доколку ви јави резултати кликнете на еден од понудените хотспоти и почекајте да се конектирате (доколку е точна лозинката).
- За додавање на нов хотспот во базата, кликнете на копчето "Add New". Ако сте конектирани на некој хотспот, полињата за име и MAC адреса на хотспотот ќе бидат автоматски пополнети. Додадете ја лозинката и кликнете на "Save".

Recent changes:
Првичниот код на аплиакацијата можете да го најдете на https://github.com/Drakuwa/SpodeliWifi, а новата верзија на https://github.com/Drakuwa/SpodeliWifi/tree/flat_ui

Android Market Comments
A Google user
Jul 8, 2015
Ussd Domz
A Google User
Oct 4, 2014
Very helpful I am very satisfied with this app. It is very helpful and makes my work easier
A Google User
Apr 15, 2014
great app
A Google User
Apr 11, 2014
Finally! The app is working
A Google User
Mar 11, 2014
Perfect app With the new design this app is more smooth and easy to use. Perfect!