Shiko Filma HD

Shiko Filma HD


===============
= Shiko FILMA HD =
===============
Aplikacioni me i mire i ketij lloji ne PlayStore.
☆ Cilesi HD
☆ I pershtatshem per cdo lloj telefoni pavaresisht dimensioneve dhe parametrave
☆ I pershtatshem per Android KitKat dhe cdo pajisje Android 2.2+
☆ Per te marre cilesine maksimale te kanaleve aplikacioni perdor MX PLAYER dhe Wondershare Player
☆ Perdorim shume i thjeshte
☆ Per te hequr reklamat nga aplikacioni kontaktoni ne [email protected]


Si te lidheni me iHA (iHackAlbania) !!!
Ne komunikojme ne te gjitha format por ne Google+ eshte me e rendesishmja per ne!
★ Google+ Community Page ★: http://goo.gl/eNALbq
★ Website ★: http://www.ihackalbania.com
★ Facebook ★: https://www.facebook.com/ihackalbania
★ Twitter ★: https://www.twitter.com/ihackalbania
★ Email ★: [email protected]


==============
= PERMBAJTJA =
==============
♥ Filmat me te mire ne mbare boten.
♥ Filma Aksion, Komedi, Thriller, Seriale, Dokumentare dhe shume me teper. ☺
♥ Te gjithe filma jane ne shqip, me titra ose te dubluar.
♥ Cilesi maksimale dhe mundesi zgjedhje per filma ne disa kanale.
♥ Shume kanale nga platforma te ndryshme.
♥ Kanalet updatohen ne rastet kur linket (te cilat nuk i prodhojme ne!) bien.


============================
= LEXO ME KUJDES / IMPORTANT =
============================
☆ ENGLISH
------------------
* WE DO NOT HOST OR STREAM CONTENT. THIS IS A PLYAER.
** The content provided in this app is hosted elsewhere and is available in public. We do not upload any video (stream) or modify content.
*** Please report to hosting sources or email ([email protected]) us if any channel we linked is unauthorized or violating copyrights.

☆ SHQIP
---------------
* NE NUK HOSTOJME OSE BEJME STREAM KANALE. KY APLIKACION ESHTE PLAYER.
** Permbajtja e ketij aplikacioni eshte e hostuar tjeterkund dhe e aksesueshme per publikun. Ne nuk bejme asnje video (stream) upload dhe nuk modifikojme permbajtjen.
*** Ju lutem raportoni tek burimet e kanaleve ose na dergoni email ([email protected]) nese ndonje kanal i shfaqur ketu eshte i paautorizuar ose thyen te drejtat e autorit.

Recent changes:
Versioni 3.9
- Aplikacioni zhvendoset tek Watch TV Albania nen emrin e iHackAlbania
Add to list
Free
90
4.5
User ratings
476
Installs
10,000+
Concerns
0
File size
819 kb
Screenshots
Screenshot of Shiko Filma HD Screenshot of Shiko Filma HD Screenshot of Shiko Filma HD Screenshot of Shiko Filma HD Screenshot of Shiko Filma HD Screenshot of Shiko Filma HD Screenshot of Shiko Filma HD Screenshot of Shiko Filma HD Screenshot of Shiko Filma HD

About Shiko Filma HD
===============
= Shiko FILMA HD =
===============
Aplikacioni me i mire i ketij lloji ne PlayStore.
☆ Cilesi HD
☆ I pershtatshem per cdo lloj telefoni pavaresisht dimensioneve dhe parametrave
☆ I pershtatshem per Android KitKat dhe cdo pajisje Android 2.2+
☆ Per te marre cilesine maksimale te kanaleve aplikacioni perdor MX PLAYER dhe Wondershare Player
☆ Perdorim shume i thjeshte
☆ Per te hequr reklamat nga aplikacioni kontaktoni ne [email protected]


Si te lidheni me iHA (iHackAlbania) !!!
Ne komunikojme ne te gjitha format por ne Google+ eshte me e rendesishmja per ne!
Google+ Community Page ★: http://goo.gl/eNALbq
★ Website ★: http://www.ihackalbania.com
★ Facebook ★: https://www.facebook.com/ihackalbania
★ Twitter ★: https://www.twitter.com/ihackalbania
★ Email ★: [email protected]


==============
= PERMBAJTJA =
==============
♥ Filmat me te mire ne mbare boten.
♥ Filma Aksion, Komedi, Thriller, Seriale, Dokumentare dhe shume me teper. ☺
♥ Te gjithe filma jane ne shqip, me titra ose te dubluar.
♥ Cilesi maksimale dhe mundesi zgjedhje per filma ne disa kanale.
♥ Shume kanale nga platforma te ndryshme.
♥ Kanalet updatohen ne rastet kur linket (te cilat nuk i prodhojme ne!) bien.


============================
= LEXO ME KUJDES / IMPORTANT =
============================
☆ ENGLISH
------------------
* WE DO NOT HOST OR STREAM CONTENT. THIS IS A PLYAER.
** The content provided in this app is hosted elsewhere and is available in public. We do not upload any video (stream) or modify content.
*** Please report to hosting sources or email ([email protected]) us if any channel we linked is unauthorized or violating copyrights.

☆ SHQIP
---------------
* NE NUK HOSTOJME OSE BEJME STREAM KANALE. KY APLIKACION ESHTE PLAYER.
** Permbajtja e ketij aplikacioni eshte e hostuar tjeterkund dhe e aksesueshme per publikun. Ne nuk bejme asnje video (stream) upload dhe nuk modifikojme permbajtjen.
*** Ju lutem raportoni tek burimet e kanaleve ose na dergoni email ([email protected]) nese ndonje kanal i shfaqur ketu eshte i paautorizuar ose thyen te drejtat e autorit.

Recent changes:
Versioni 3.9
- Aplikacioni zhvendoset tek Watch TV Albania nen emrin e iHackAlbania

Visit Website
User reviews of Shiko Filma HD
Write the first review for this app!
Android Market Comments
A Google User
Aug 2, 2014
super
A Google User
Jul 24, 2014
Me i miri
A Google User
Jul 6, 2014
Problem Pse nuk me ben aplikacioni tjeter per te shikuar tv, thot nuk eshte kompakt per paisjen tuaj une kam Samsung GalaxyS i9000
A Google User
Jul 3, 2014
Qrr Super
A Google User
Jul 2, 2014
Do kisha thene aplikacion perfekt sikur te funksiononinte gjitha orogrsmet. Por perseri kualuteti ne mobil eshte shum i larte. Se shpejti do testohet edhe g-box, shpresoj edhe atje te jete kualuteti i njejte