Shiko KIDS TV

Shiko KIDS TV


Aplikacioni me i mire i ketij lloji ne PlayStore.
☆ Cilesi HD
☆ I pershtatshem per cdo lloj telefoni pavaresisht dimensioneve dhe parametrave
☆ I pershtatshem per Android KitKat dhe cdo pajisje Android 2.2+
☆ Per te marre cilesine maksimale te kanaleve aplikacioni perdor MX PLAYER dhe Wondershare Player
☆ Perdorim shume i thjeshte
☆ Per te hequr reklamat nga aplikacioni kontaktoni ne [email protected]


Si te lidheni me iHA (iHackAlbania) !!!
Ne komunikojme ne te gjitha format por ne Google+ eshte me e rendesishmja per ne!
★ Google+ Community Page ★: http://goo.gl/eNALbq
★ Website ★: http://www.ihackalbania.com
★ Facebook ★: https://www.facebook.com/ihackalbania
★ Twitter ★: https://www.twitter.com/ihackalbania
★ Email ★: [email protected]


==============
= PERMBAJTJA =
==============
♥ Filmat me te mire te animuar.
♥ Filma te dubluar ne shqip.
♥ Seriale dhe emisione per femije.
♥ Kanalet televizive qe preferohen me shume nga femijet.
♥ Cilesi maksimale dhe mundesi zgjedhje per filmin e preferuar.
♥ Kanalet updatohen ne rastet kur linket (te cilat nuk i prodhojme ne!) bien.


============================
= LEXO ME KUJDES / IMPORTANT =
============================
☆ ENGLISH
------------------
* WE DO NOT HOST OR STREAM CONTENT. THIS IS A PLYAER.
** The content provided in this app is hosted elsewhere and is available in public. We do not upload any video (stream) or modify content.
*** Please report to hosting sources or email ([email protected]) us if any channel we linked is unauthorized or violating copyrights.

☆ SHQIP
---------------
* NE NUK HOSTOJME OSE BEJME STREAM KANALE. KY APLIKACION ESHTE PLAYER.
** Permbajtja e ketij aplikacioni eshte e hostuar tjeterkund dhe e aksesueshme per publikun. Ne nuk bejme asnje video (stream) upload dhe nuk modifikojme permbajtjen.
*** Ju lutem raportoni tek burimet e kanaleve ose na dergoni email ([email protected]) nese ndonje kanal i shfaqur ketu eshte i paautorizuar ose thyen te drejtat e autorit.

Recent changes:
Versioni 3.9
- Aplikacioni zhvendoset tek Watch TV Albania nen emrin e iHackAlbania
Add to list
Free
98
4.9
User ratings
83
Installs
1,000+
Concerns
1
File size
821 kb
Screenshots
Screenshot of Shiko KIDS TV Screenshot of Shiko KIDS TV Screenshot of Shiko KIDS TV Screenshot of Shiko KIDS TV Screenshot of Shiko KIDS TV Screenshot of Shiko KIDS TV Screenshot of Shiko KIDS TV Screenshot of Shiko KIDS TV Screenshot of Shiko KIDS TV Screenshot of Shiko KIDS TV

About Shiko KIDS TV
Aplikacioni me i mire i ketij lloji ne PlayStore.
☆ Cilesi HD
☆ I pershtatshem per cdo lloj telefoni pavaresisht dimensioneve dhe parametrave
☆ I pershtatshem per Android KitKat dhe cdo pajisje Android 2.2+
☆ Per te marre cilesine maksimale te kanaleve aplikacioni perdor MX PLAYER dhe Wondershare Player
☆ Perdorim shume i thjeshte
☆ Per te hequr reklamat nga aplikacioni kontaktoni ne [email protected]


Si te lidheni me iHA (iHackAlbania) !!!
Ne komunikojme ne te gjitha format por ne Google+ eshte me e rendesishmja per ne!
Google+ Community Page ★: http://goo.gl/eNALbq
★ Website ★: http://www.ihackalbania.com
★ Facebook ★: https://www.facebook.com/ihackalbania
★ Twitter ★: https://www.twitter.com/ihackalbania
★ Email ★: [email protected]


==============
= PERMBAJTJA =
==============
♥ Filmat me te mire te animuar.
♥ Filma te dubluar ne shqip.
♥ Seriale dhe emisione per femije.
♥ Kanalet televizive qe preferohen me shume nga femijet.
♥ Cilesi maksimale dhe mundesi zgjedhje per filmin e preferuar.
♥ Kanalet updatohen ne rastet kur linket (te cilat nuk i prodhojme ne!) bien.


============================
= LEXO ME KUJDES / IMPORTANT =
============================
☆ ENGLISH
------------------
* WE DO NOT HOST OR STREAM CONTENT. THIS IS A PLYAER.
** The content provided in this app is hosted elsewhere and is available in public. We do not upload any video (stream) or modify content.
*** Please report to hosting sources or email ([email protected]) us if any channel we linked is unauthorized or violating copyrights.

☆ SHQIP
---------------
* NE NUK HOSTOJME OSE BEJME STREAM KANALE. KY APLIKACION ESHTE PLAYER.
** Permbajtja e ketij aplikacioni eshte e hostuar tjeterkund dhe e aksesueshme per publikun. Ne nuk bejme asnje video (stream) upload dhe nuk modifikojme permbajtjen.
*** Ju lutem raportoni tek burimet e kanaleve ose na dergoni email ([email protected]) nese ndonje kanal i shfaqur ketu eshte i paautorizuar ose thyen te drejtat e autorit.

Recent changes:
Versioni 3.9
- Aplikacioni zhvendoset tek Watch TV Albania nen emrin e iHackAlbania

Visit Website
User reviews of Shiko KIDS TV
Write the first review for this app!
Android Market Comments
A Google User
Jun 15, 2014
Duhet te punosh per ta stream ne TV. Perndryshe nuk do vleje shume.
A Google User
Jun 8, 2014
Bravo te gjithe stafit !!!!!!
A Google User
Jun 6, 2014
love it
A Google User
Jun 1, 2014
Super
A Google User
May 28, 2014
It's a nice app for children's they can watch their favourite cartoons from anywhere very good