Shiko Sport HD

Shiko Sport HD


Aplikacioni me i mire i ketij lloji ne PlayStore.
☆ Cilesi HD
☆ I pershtatshem per cdo lloj telefoni pavaresisht dimensioneve dhe parametrave
☆ I pershtatshem per Android KitKat dhe cdo pajisje Android 2.2+
☆ Per te marre cilesine maksimale te kanaleve aplikacioni perdor MX PLAYER dhe Wondershare Player
☆ Perdorim shume i thjeshte
☆ Per te hequr reklamat nga aplikacioni kontaktoni ne [email protected]


Si te lidheni me iHA (iHackAlbania) !!!
Ne komunikojme ne te gjitha format por ne Google+ eshte me e rendesishmja per ne!
★ Google+ Community Page ★: http://goo.gl/eNALbq
★ Website ★: http://www.ihackalbania.com
★ Facebook ★: https://www.facebook.com/ihackalbania
★ Twitter ★: https://www.twitter.com/ihackalbania
★ Email ★: [email protected]


==============
= PERMBAJTJA =
==============
♥ Futbolli me i mire ne mbare boten.
♥ Sporte te tjera si F1 , Moto GP, Basketboll, Volejboll djhe WWE ☺
♥ Komente ne shqip ose ne Anglisht sipas preferences tuaj.
♥ Cilesi maksimale dhe mundesi zgjedhje per nje ndeshje ne disa kanale.
♥ Kanalet updatohen ne rastet kur linket (te cilat nuk i prodhojme ne!) bien.

============================
= LEXO ME KUJDES / IMPORTANT =
============================
☆ ENGLISH
------------------
* WE DO NOT HOST OR STREAM CONTENT. THIS IS A PLYAER.
** The content provided in this app is hosted elsewhere and is available in public. We do not upload any video (stream) or modify content.
*** Please report to hosting sources or email ([email protected]) us if any channel we linked is unauthorized or violating copyrights.

☆ SHQIP
--------------
* NE NUK HOSTOJME OSE BEJME STREAM KANALE. KY APLIKACION ESHTE PLAYER.
** Permbajtja e ketij aplikacioni eshte e hostuar tjeterkund dhe e aksesueshme per publikun. Ne nuk bejme asnje video (stream) upload dhe nuk modifikojme permbajtjen.
*** Ju lutem raportoni tek burimet e kanaleve ose na dergoni email ([email protected]) nese ndonje kanal i shfaqur ketu eshte i paautorizuar ose thyen te drejtat e autorit.

Recent changes:
Version 3.9
- Aplikacioni zhvendoset tek Watch TV Albania nen emrin e iHackAlbania
Add to list
Free
90
4.5
User ratings
556
Installs
10,000+
Concerns
1
File size
820 kb
Screenshots
Screenshot of Shiko Sport HD Screenshot of Shiko Sport HD Screenshot of Shiko Sport HD Screenshot of Shiko Sport HD Screenshot of Shiko Sport HD Screenshot of Shiko Sport HD Screenshot of Shiko Sport HD Screenshot of Shiko Sport HD Screenshot of Shiko Sport HD Screenshot of Shiko Sport HD

About Shiko Sport HD
Aplikacioni me i mire i ketij lloji ne PlayStore.
☆ Cilesi HD
☆ I pershtatshem per cdo lloj telefoni pavaresisht dimensioneve dhe parametrave
☆ I pershtatshem per Android KitKat dhe cdo pajisje Android 2.2+
☆ Per te marre cilesine maksimale te kanaleve aplikacioni perdor MX PLAYER dhe Wondershare Player
☆ Perdorim shume i thjeshte
☆ Per te hequr reklamat nga aplikacioni kontaktoni ne [email protected]


Si te lidheni me iHA (iHackAlbania) !!!
Ne komunikojme ne te gjitha format por ne Google+ eshte me e rendesishmja per ne!
Google+ Community Page ★: http://goo.gl/eNALbq
★ Website ★: http://www.ihackalbania.com
★ Facebook ★: https://www.facebook.com/ihackalbania
★ Twitter ★: https://www.twitter.com/ihackalbania
★ Email ★: [email protected]


==============
= PERMBAJTJA =
==============
♥ Futbolli me i mire ne mbare boten.
♥ Sporte te tjera si F1 , Moto GP, Basketboll, Volejboll djhe WWE ☺
♥ Komente ne shqip ose ne Anglisht sipas preferences tuaj.
♥ Cilesi maksimale dhe mundesi zgjedhje per nje ndeshje ne disa kanale.
♥ Kanalet updatohen ne rastet kur linket (te cilat nuk i prodhojme ne!) bien.

============================
= LEXO ME KUJDES / IMPORTANT =
============================
☆ ENGLISH
------------------
* WE DO NOT HOST OR STREAM CONTENT. THIS IS A PLYAER.
** The content provided in this app is hosted elsewhere and is available in public. We do not upload any video (stream) or modify content.
*** Please report to hosting sources or email ([email protected]) us if any channel we linked is unauthorized or violating copyrights.

☆ SHQIP
--------------
* NE NUK HOSTOJME OSE BEJME STREAM KANALE. KY APLIKACION ESHTE PLAYER.
** Permbajtja e ketij aplikacioni eshte e hostuar tjeterkund dhe e aksesueshme per publikun. Ne nuk bejme asnje video (stream) upload dhe nuk modifikojme permbajtjen.
*** Ju lutem raportoni tek burimet e kanaleve ose na dergoni email ([email protected]) nese ndonje kanal i shfaqur ketu eshte i paautorizuar ose thyen te drejtat e autorit.

Recent changes:
Version 3.9
- Aplikacioni zhvendoset tek Watch TV Albania nen emrin e iHackAlbania

Visit Website
User reviews of Shiko Sport HD
Write the first review for this app!
Android Market Comments
A Google User
Jul 1, 2014
I mirë, i mirë, por jo në të gjitha drejtimet Aplikacioni OK, por mënyra si shfaqen reklamat e vështirësojnë përdorimin normal të tij. Shumë të shpeshta. Duhet t'i meritoni vërtetë 5 yje. Kërkohet ende punë, pastaj i rikthehemi review-së. Flm
A Google User
Jun 30, 2014
E re. Me del tani qe video eshte copy protected dhe zeri nuk transferohet ne TV. Aplikacionet pa kete vecori nuk ja vlejne te shihen vetem ne tablet. Deri dje ishte funksionale. Cfare ka ndryshuar tani
A Google User
Jun 28, 2014
Ju lutem percaktoni nese eshte hd apo sd qe te punoje duhet te percaktojme sd ose hd ne mxplayer
A Google User
Jun 27, 2014
top
A Google User
Jun 25, 2014
Super