Shiko TV

Shiko TV


Aplikacioni me i mire i ketij lloji ne PlayStore.
☆ Cilesi HD
☆ I pershtatshem per cdo lloj telefoni pavaresisht dimensioneve dhe parametrave
☆ I pershtatshem per Android KitKat dhe cdo pajisje Android 2.2+
☆ Per te marre cilesine maksimale te kanaleve aplikacioni perdor MX PLAYER dhe Wondershare Player
☆ Perdorim shume i thjeshte
☆ Per te hequr reklamat nga aplikacioni kontaktoni ne [email protected]


Si te lidheni me iHA (iHackAlbania) !!!
Ne komunikojme ne te gjitha format por ne Google+ eshte me e rendesishmja per ne!
★ Google+ Community Page ★: http://goo.gl/eNALbq
★ Website ★: http://www.ihackalbania.com
★ Facebook ★: https://www.facebook.com/ihackalbania
★ Twitter ★: https://www.twitter.com/ihackalbania
★ Email ★: [email protected]


==============
= PERMBAJTJA =
==============
♥ Emisionet televizive me te mira.
♥ Lajme ne kohe reale per gjithcka ndodhe ne Shqiperi dhe ne Bote.
♥ Filma dhe seriale per te gjitha grupmoshat
♥ Kanalet me te mira ne Shqiperi, Kosove dhe Maqedoni.
♥ Cilesi maksimale dhe mundesi zgjedhje per kanalin e preferuar.
♥ Kanalet updatohen ne rastet kur linket (te cilat nuk i prodhojme ne!) bien.

============================
= LEXO ME KUJDES / IMPORTANT =
============================
☆ ENGLISH
------------------
* WE DO NOT HOST OR STREAM CONTENT. THIS IS A PLYAER.
** The content provided in this app is hosted elsewhere and is available in public. We do not upload any video (stream) or modify content.
*** Please report to hosting sources or email ([email protected]) us if any channel we linked is unauthorized or violating copyrights.

☆ SHQIP
---------------
* NE NUK HOSTOJME OSE BEJME STREAM KANALE. KY APLIKACION ESHTE PLAYER.
** Permbajtja e ketij aplikacioni eshte e hostuar tjeterkund dhe e aksesueshme per publikun. Ne nuk bejme asnje video (stream) upload dhe nuk modifikojme permbajtjen.
*** Ju lutem raportoni tek burimet e kanaleve ose na dergoni email ([email protected]) nese ndonje kanal i shfaqur ketu eshte i paautorizuar ose thyen te drejtat e autorit.

Recent changes:
Version 3.9
- Aplikacioni zhvendoset tek Watch TV Albania nen emrin e iHackAlbania
Add to list
Free
91
4.6
User ratings
503
Installs
10,000+
Concerns
0
File size
316 kb
Screenshots
Screenshot of Shiko TV Screenshot of Shiko TV Screenshot of Shiko TV Screenshot of Shiko TV Screenshot of Shiko TV Screenshot of Shiko TV Screenshot of Shiko TV Screenshot of Shiko TV Screenshot of Shiko TV Screenshot of Shiko TV

About Shiko TV
Aplikacioni me i mire i ketij lloji ne PlayStore.
☆ Cilesi HD
☆ I pershtatshem per cdo lloj telefoni pavaresisht dimensioneve dhe parametrave
☆ I pershtatshem per Android KitKat dhe cdo pajisje Android 2.2+
☆ Per te marre cilesine maksimale te kanaleve aplikacioni perdor MX PLAYER dhe Wondershare Player
☆ Perdorim shume i thjeshte
☆ Per te hequr reklamat nga aplikacioni kontaktoni ne [email protected]


Si te lidheni me iHA (iHackAlbania) !!!
Ne komunikojme ne te gjitha format por ne Google+ eshte me e rendesishmja per ne!
Google+ Community Page ★: http://goo.gl/eNALbq
★ Website ★: http://www.ihackalbania.com
★ Facebook ★: https://www.facebook.com/ihackalbania
★ Twitter ★: https://www.twitter.com/ihackalbania
★ Email ★: [email protected]


==============
= PERMBAJTJA =
==============
♥ Emisionet televizive me te mira.
♥ Lajme ne kohe reale per gjithcka ndodhe ne Shqiperi dhe ne Bote.
♥ Filma dhe seriale per te gjitha grupmoshat
♥ Kanalet me te mira ne Shqiperi, Kosove dhe Maqedoni.
♥ Cilesi maksimale dhe mundesi zgjedhje per kanalin e preferuar.
♥ Kanalet updatohen ne rastet kur linket (te cilat nuk i prodhojme ne!) bien.

============================
= LEXO ME KUJDES / IMPORTANT =
============================
☆ ENGLISH
------------------
* WE DO NOT HOST OR STREAM CONTENT. THIS IS A PLYAER.
** The content provided in this app is hosted elsewhere and is available in public. We do not upload any video (stream) or modify content.
*** Please report to hosting sources or email ([email protected]) us if any channel we linked is unauthorized or violating copyrights.

☆ SHQIP
---------------
* NE NUK HOSTOJME OSE BEJME STREAM KANALE. KY APLIKACION ESHTE PLAYER.
** Permbajtja e ketij aplikacioni eshte e hostuar tjeterkund dhe e aksesueshme per publikun. Ne nuk bejme asnje video (stream) upload dhe nuk modifikojme permbajtjen.
*** Ju lutem raportoni tek burimet e kanaleve ose na dergoni email ([email protected]) nese ndonje kanal i shfaqur ketu eshte i paautorizuar ose thyen te drejtat e autorit.

Recent changes:
Version 3.9
- Aplikacioni zhvendoset tek Watch TV Albania nen emrin e iHackAlbania

Visit Website
User reviews of Shiko TV
Write the first review for this app!
Android Market Comments
A Google User
Jul 24, 2014
Me i miri
A Google User
Jul 2, 2014
Nice
A Google User
Jul 2, 2014
Me tmiret
A Google User
Jul 1, 2014
Faleminderit qe na sillni shqiperine afer , qofshi te bekuar
A Google User
Jun 30, 2014
Glx4 Spo ju punon mirë ,RTK