Shkabaj

Shkabaj


Aplikacioni Shkabaj ju mundëson të:

• Dëgjoni top radiot shqipëtare nga Kosova, Shqipëria, Maqedonia, dhe vende tjera OSE Shtoni radiot tuaja të preferuara nëse ato mungojnë në listen tonë
• Shikoni Live TV
• Shikoni qindra emisione, filma, dhe video muzikore (p.sh. Portokalli, Stupcat, etc…)
• Lexoni, dëgjoni, apo shikoni lajmet nga top mediat shqipëtare dhe shpërdani ato me miqtë tuaj
• Informohuni me motin nga të gjitha qytetet shqipëtare
• Lexoni Horoskopin
• e shumë të tjera!!!!

Pëlqeni Shkabaj? Na vlersoni në Google Play. Në qofte se keni ndonje pytje apo sygjerim, ju lutem na shkruani ne [email protected]!


Mos harroni të :

✪ Shpërdani këtë aplikacion me miqtë tuaj
✪ Na pelqeni në Facebook: www.facebook.com/shkabaj
✪ Na ndiqni në Twitter: www.twitter.com/shkabaj


------------------------------------------------------------

Shkabaj App lets you:

• Listen to our selection of top Albanian radios from Kosovo, Albania, Macedonia, and elsewhere OR even add your own favorite radios if they are missing from our list
• Watch Live TV
• Read, listen or watch the news from top Albanian Media
• Get up to date weather information for all Albanian cities
• Read your horoscope
• And much more!!!

Love Shkabaj? Rate us on Google Play. If you have questions or suggestions, please share them with us at [email protected]!!

Don't forget to :

✪ Share this app with your friends
✪ Like us on Facebook: www.facebook.com/shkabaj
✪ Follow us on Twitter: www.twitter.com/shkabaj

Të gjitha me një vend: Radio Shqip, Video Shqip, Lajme Shqip, TV shqip, Moti ne Kosove, Moti ne Shqipëri, Moti në Maqedoni, e shumë tjera....
Add to list
Free
87
4.4
User ratings
502
Installs
10,000+
Concerns
0
File size
9670 kb
Screenshots
Screenshot of Shkabaj Screenshot of Shkabaj Screenshot of Shkabaj Screenshot of Shkabaj Screenshot of Shkabaj Screenshot of Shkabaj Screenshot of Shkabaj Screenshot of Shkabaj Screenshot of Shkabaj Screenshot of Shkabaj Screenshot of Shkabaj Screenshot of Shkabaj Screenshot of Shkabaj Screenshot of Shkabaj Screenshot of Shkabaj Screenshot of Shkabaj Screenshot of Shkabaj Screenshot of Shkabaj Screenshot of Shkabaj Screenshot of Shkabaj Screenshot of Shkabaj Screenshot of Shkabaj Screenshot of Shkabaj

About Shkabaj
Aplikacioni Shkabaj ju mundëson të:

• Dëgjoni top radiot shqipëtare nga Kosova, Shqipëria, Maqedonia, dhe vende tjera OSE Shtoni radiot tuaja të preferuara nëse ato mungojnë në listen tonë
• Shikoni Live TV
• Shikoni qindra emisione, filma, dhe video muzikore (p.sh. Portokalli, Stupcat, etc…)
• Lexoni, dëgjoni, apo shikoni lajmet nga top mediat shqipëtare dhe shpërdani ato me miqtë tuaj
• Informohuni me motin nga të gjitha qytetet shqipëtare
• Lexoni Horoskopin
• e shumë të tjera!!!!

Pëlqeni Shkabaj? Na vlersoni në Google Play. Në qofte se keni ndonje pytje apo sygjerim, ju lutem na shkruani ne [email protected]!


Mos harroni të :

✪ Shpërdani këtë aplikacion me miqtë tuaj
✪ Na pelqeni në Facebook: www.facebook.com/shkabaj
✪ Na ndiqni në Twitter: www.twitter.com/shkabaj


------------------------------------------------------------

Shkabaj App lets you:

• Listen to our selection of top Albanian radios from Kosovo, Albania, Macedonia, and elsewhere OR even add your own favorite radios if they are missing from our list
• Watch Live TV
• Read, listen or watch the news from top Albanian Media
• Get up to date weather information for all Albanian cities
• Read your horoscope
• And much more!!!

Love Shkabaj? Rate us on Google Play. If you have questions or suggestions, please share them with us at [email protected]!!

Don't forget to :

✪ Share this app with your friends
✪ Like us on Facebook: www.facebook.com/shkabaj
✪ Follow us on Twitter: www.twitter.com/shkabaj

Të gjitha me një vend: Radio Shqip, Video Shqip, Lajme Shqip, TV shqip, Moti ne Kosove, Moti ne Shqipëri, Moti në Maqedoni, e shumë tjera....

Visit Website
User reviews of Shkabaj
Write the first review for this app!
Android Market Comments
A Google User
4 days ago
Vlerësim Është një prej aplikacioneve më të mira në gjuhën shqipe. Vazhdoni të punoni suksesin e keni të sigurt, KLM nga Arsimi
A Google User
4 days ago
Po u ndëgjojkan dhe po u shikojkan disa prej televizioneve të gjuhës shqipe, në këtë aplikacion Shkabaj, por te disa televizione paska problem për t'u hapur lidhja, duhet të presësh shum kohë për të filluar hapja e programit, unë nuk po kam durim të presi deri sa të lëshohet lidhja e programit të disa televizioneve, radiot mund të ndëgjohen pa pengesa dhe të shikohen disa video. Tashë po shihet që RTK-ja e paskan lëshuar lidhjen e programit televiziv tash mund të shikohet dhe të ndëgjohet zëri përmes videos
A Google User
Jul 20, 2014
Jeni me te miret vetem vazhdoni
A Google User
Jul 15, 2014
Aplikacion i qelluar
A Google User
Jul 8, 2014
Po u ndëgjojkan dhe po u shikojkan disa prej televizioneve të gjuhës shqipe, në këtë aplikacion Shkabaj, por te disa televizione paska problem për t'u hapur lidhja, duhet të presësh shum kohë për të filluar hapja e programit, unë nuk po kam durim të presi deri sa të lëshohet lidhja e programit të disa televizioneve, radiot mund të ndëgjohen pa pengesa dhe të shikohen video të ndryshme.