Takvimi - Shqip

Takvimi - Shqip


Takvimi për Kosovë, Shqipëri, Maqedoni dhe Mal të Zi (Ulqin).

Recent changes:
* Permirsimi per Samsung Galaxy S3.
Add to list
Free
93
4.7
User ratings
2536
Installs
100,000+
Concerns
0
File size
2243 kb
Screenshots
Screenshot of Takvimi - Shqip Screenshot of Takvimi - Shqip Screenshot of Takvimi - Shqip Screenshot of Takvimi - Shqip Screenshot of Takvimi - Shqip Screenshot of Takvimi - Shqip Screenshot of Takvimi - Shqip Screenshot of Takvimi - Shqip Screenshot of Takvimi - Shqip Screenshot of Takvimi - Shqip Screenshot of Takvimi - Shqip Screenshot of Takvimi - Shqip Screenshot of Takvimi - Shqip Screenshot of Takvimi - Shqip Screenshot of Takvimi - Shqip Screenshot of Takvimi - Shqip
About Takvimi - Shqip
Takvimi për Kosovë, Shqipëri, Maqedoni dhe Mal të Zi (Ulqin).

Recent changes:
* Permirsimi per Samsung Galaxy S3.

Android Market Comments
A Google User
Yesterday 11:38 AM
Allahu ju shperbleft .
A Google User
Tuesday 7:43 PM
Problem ne shkup me kohën e namazit te akshamit ma heret eshte e shkrume ne takvim nuk eshte e sakt ne minuta
A Google User
Aug 10, 2015
Aplikacion shum i mir. Mir kish qen qe nese perditesohet duke treguar me ilistrime se si falet namazi dhe me lutjet e kaptinat e caktume gjat nje rekati t'caktum.
A Google User
Aug 6, 2015
Takvimi Shqip
A Google User
Aug 1, 2015
Android User :) Shikoni te programi qe thirret "iMuslim" eshte ne play store ka widget shum te mir e ka leximin e Kur'anit e shum gjera tjera, pse nuk e shikoni pak e te krijoni diqka me te bukur.