Top Gold Radio

Top Gold Radio


Radio Top Gold Albania


English:
Top Gold Radio began broadcasting it on air on 01 October 1999. Greater part of this radio voice of music, with narration 24 hours. Music does not have a separate division, except for the fact that songs and melodies are treasured and affirmed ago. Mainly used music before 2000, or otherwise with a selection of good over the years.

Shqip:
Top Gold Radio filloi transmetimin e saj on air me 01 Tetor 1999.Pjesen me te madhe te kesaj radioje e ze muzika,me transmetim 24 oresh.Muzika nuk ka nje ndarje te vecante,pervec faktit se kenget dhe melodite jane cmuar dhe afirmuar me pare. Kryesisht perdoret muzike para viteve 2000,ose ndryshe nje perzgjedhje e me te mires nder vite.

Ky app nuk eshte krijuar nga staffi i TopGold apo Top Media, eshte nje app i krijuar thjesht pasi jam nje fan i kesajt radios. Ky app nuk eshte official i Top Gold thjesht nje support fan.

Keshille:
Shpesh here radio nuk punon pasi limiti i degjuesve nga serveri i Top Gold radio eshte 200 degjues shpesh here gjate dites ky limit shkon 200 edhe disa degjues nuk mund ta degjojne derisa te lirohet nje vend bosh
Faliminderit...

Recent changes:
Changed the design
Displays the title of the artist & song
Added Facebook page
Added Twitter page
Added Website page
Add to list
Free
81
4.1
User ratings
23
Installs
1,000+
Concerns
0
File size
1707 kb
Screenshots
Screenshot of Top Gold Radio Screenshot of Top Gold Radio Screenshot of Top Gold Radio
About Top Gold Radio
Radio Top Gold Albania


English:
Top Gold Radio began broadcasting it on air on 01 October 1999. Greater part of this radio voice of music, with narration 24 hours. Music does not have a separate division, except for the fact that songs and melodies are treasured and affirmed ago. Mainly used music before 2000, or otherwise with a selection of good over the years.

Shqip:
Top Gold Radio filloi transmetimin e saj on air me 01 Tetor 1999.Pjesen me te madhe te kesaj radioje e ze muzika,me transmetim 24 oresh.Muzika nuk ka nje ndarje te vecante,pervec faktit se kenget dhe melodite jane cmuar dhe afirmuar me pare. Kryesisht perdoret muzike para viteve 2000,ose ndryshe nje perzgjedhje e me te mires nder vite.

Ky app nuk eshte krijuar nga staffi i TopGold apo Top Media, eshte nje app i krijuar thjesht pasi jam nje fan i kesajt radios. Ky app nuk eshte official i Top Gold thjesht nje support fan.

Keshille:
Shpesh here radio nuk punon pasi limiti i degjuesve nga serveri i Top Gold radio eshte 200 degjues shpesh here gjate dites ky limit shkon 200 edhe disa degjues nuk mund ta degjojne derisa te lirohet nje vend bosh
Faliminderit...

Recent changes:
Changed the design
Displays the title of the artist & song
Added Facebook page
Added Twitter page
Added Website page

Android Market Comments
A Google User
Nov 7, 2014
nuk punon
A Google User
Apr 15, 2014
Nuk funksionon...
A Google User
Mar 26, 2014
The best radio. Keep it up ;-)