Tv Shqip Live - Albanian Tv

Tv Shqip Live - Albanian Tv


Albanian Tv Streaming App

Albanian:

Shikoni kanalet me te famshme shqiptare live nga telefoni juaj. Me nje klikim te thjeshte mund te ndiqni lajmet, muziken dhe tere transmetimet e televizioneve me te famshme shqiptare live.

Recent changes:
- nderrim i reklamave, shume perdorues jane anuar se kishin malware apo programe te cutitshme, tani po kalojme tek nje kompani me serioze
Add to list
Free
82
4.1
User ratings
1684
Installs
100,000+
Concerns
0
File size
13160 kb
Screenshots
Screenshot of Tv Shqip Live - Albanian Tv Screenshot of Tv Shqip Live - Albanian Tv Screenshot of Tv Shqip Live - Albanian Tv Screenshot of Tv Shqip Live - Albanian Tv Screenshot of Tv Shqip Live - Albanian Tv

About Tv Shqip Live - Albanian Tv
Albanian Tv Streaming App

Albanian:

Shikoni kanalet me te famshme shqiptare live nga telefoni juaj. Me nje klikim te thjeshte mund te ndiqni lajmet, muziken dhe tere transmetimet e televizioneve me te famshme shqiptare live.

Recent changes:
- nderrim i reklamave, shume perdorues jane anuar se kishin malware apo programe te cutitshme, tani po kalojme tek nje kompani me serioze

Visit Website
User reviews of Tv Shqip Live - Albanian Tv
Write the first review for this app!
Android Market Comments
A Google User
5 days ago
Shume cilesi e dobet dhe nivel i ulet i sherbimit per klientin Cilesia e kanaleve shume e dobet. Cdo dite ka nevoje per restart te te gjithe sistemit nga qendra qe te rifunksionoje. Kur kerkon te dalesh nga kontrata nuk te lejojne, menaxheri nuk eshte asnjehere i disponueshem. Mbajne leket cdo muaj edhe pasi ke mbyllur kontraten. Sherbimi I klientit shume i dobet. Cdo person te informon ndryshe nga tjetri. Pershtypja e pergjithshme eshte minimale.
A Google User
Aug 16, 2014
Nice
A Google User
Aug 16, 2014
? Pse ky app kerkon akces ne gjerat personale. Nuk.duhet ky app te ketë ndonje leje speciale ne ,call, id, sms, etj por vetem ne wifi
A Google User
Jul 28, 2014
Vilsoni
A Google User
Jul 28, 2014
Shume mire