ULTRA

ULTRA


You can now listen to ULTRA on the go! Just download the app on your device!


Catch all your favourite ULTRA programmes
-ULTRA 6-10 (6am-10am)
-ULTRA 10-3 (10am-3pm)
-ULTRA 3-8 (3pm-8pm)
-ULTRA 8-1 (8pm-1am)
-Non-stop music (1am-6am)

ULTRA Background

ULTRA is a fresh new radio station in the Klang Valley broadcasting on 101.3FM with a good mix of local and international songs, as well as combinations of old and new tunes making it the most suitable station to be listened to by all generations. The station is also intent on bringing the best of local music to light.

ULTRA merupakan stesen Bahasa Malaysia yang bersiaran di Lembah Klang melalui frekuensi 101.3FM. Dengan menggabungkan muzik dan rancangan terbaik, ianya sesuai dengan kehendak pendengar yang menginginkan sesuatu yang baru. ULTRA juga giat dalam mengenengahkan lagu-lagu dari artis baru tempatan.
Add to list
Free
78
3.9
User ratings
26
Installs
1,000+
Concerns
1
File size
2841 kb
Screenshots
Screenshot of ULTRA Screenshot of ULTRA Screenshot of ULTRA

About ULTRA
You can now listen to ULTRA on the go! Just download the app on your device!


Catch all your favourite ULTRA programmes
-ULTRA 6-10 (6am-10am)
-ULTRA 10-3 (10am-3pm)
-ULTRA 3-8 (3pm-8pm)
-ULTRA 8-1 (8pm-1am)
-Non-stop music (1am-6am)

ULTRA Background

ULTRA is a fresh new radio station in the Klang Valley broadcasting on 101.3FM with a good mix of local and international songs, as well as combinations of old and new tunes making it the most suitable station to be listened to by all generations. The station is also intent on bringing the best of local music to light.

ULTRA merupakan stesen Bahasa Malaysia yang bersiaran di Lembah Klang melalui frekuensi 101.3FM. Dengan menggabungkan muzik dan rancangan terbaik, ianya sesuai dengan kehendak pendengar yang menginginkan sesuatu yang baru. ULTRA juga giat dalam mengenengahkan lagu-lagu dari artis baru tempatan.

User reviews of ULTRA
Write the first review for this app!
Android Market Comments
A Google User
Aug 5, 2014
Dari tadi asyik connection to station je...bile nak connect pon aku tak tahu...tak dengar ape2 pon
A Google User
Jul 27, 2014
Terbaik!! Lama cri apps ni .. bru je dl .. memg ultra.fm yg terbaik .. just harap dpt tambah skit info tntg lgu yg diputarkan .. yg lain2 smua dah cun .. bg 10 star kat apps ni ... thorbaikk
A Google User
Jul 23, 2014
Best 2014 Mmg layan ultra hari2..no problem..aku install bunyi jer..
A Google User
May 14, 2014
Found it Finally i found it thnks sis mon riyanti n ultra....tp ada satu je problem knp xder bunyi....sunyi je bila bukak....
A Google User
Apr 30, 2014
App x bagus,,, x bunyi,,!!!!!,