Vari njeri - Loja shqiptar

Vari njeri - Loja shqiptar


Vari njeri: Një lojë funny. Guess fjalën sekrete në Albanese. Me 3 niveleve të vështirësisë.

Marr shkronjat e alfabetit dhe me mend fjalën e fshehtë. Por ju duhet të bëjë atë para se njeriu është i varur!

Një lojë pa fjalë, me të vërtetë 100% falas. Me 10.000 fjalë të mendoj.
Ju mund të luajnë në metro, në shkollë, në zyrë.
Kjo është një lojë funny, dhe kjo është një lojë e lehtë. Dhe kjo është një lojë falas.

Ka 3 nivelet e vështirësisë: Easy, të mesme, e vështirë.
Loja përfshin një tavolinë rezultatin. Pra, të përpiqet të bëjë rezultatin më të lartë të mundshme.
Kjo lojë falas është shumë i varur dhe ju gjithmonë do të ketë fjalë të reja të mendoj: 10.000 fjalë!

Vari njeri - Loja shqiptar
Hangman in Albanian
Add to list
Free
76
3.8
User ratings
364
Installs
10,000+
Concerns
0
File size
2420 kb
Screenshots
Screenshot of Vari njeri - Loja shqiptar Screenshot of Vari njeri - Loja shqiptar Screenshot of Vari njeri - Loja shqiptar Screenshot of Vari njeri - Loja shqiptar
About Vari njeri - Loja shqiptar
Vari njeri: Një lojë funny. Guess fjalën sekrete në Albanese. Me 3 niveleve të vështirësisë.

Marr shkronjat e alfabetit dhe me mend fjalën e fshehtë. Por ju duhet të bëjë atë para se njeriu është i varur!

Një lojë pa fjalë, me të vërtetë 100% falas. Me 10.000 fjalë të mendoj.
Ju mund të luajnë në metro, në shkollë, në zyrë.
Kjo është një lojë funny, dhe kjo është një lojë e lehtë. Dhe kjo është një lojë falas.

Ka 3 nivelet e vështirësisë: Easy, të mesme, e vështirë.
Loja përfshin një tavolinë rezultatin. Pra, të përpiqet të bëjë rezultatin më të lartë të mundshme.
Kjo lojë falas është shumë i varur dhe ju gjithmonë do të ketë fjalë të reja të mendoj: 10.000 fjalë!

Vari njeri - Loja shqiptar
Hangman in Albanian

User reviews of Vari njeri - Loja shqiptar
Write the first review for this app!
Android Market Comments
A Google User
May 1, 2015
Nuk me dawlodohet Une perpiqem ta daulodoj por nuk me dawlodohet.
A Google User
Apr 27, 2015
Loj e bukur Loja ësht e bukur po rrezultatet nuk Jan te sakta 2/4 = 33 perqind
A Google User
Apr 25, 2015
Qeket kput Koti fare
A Google User
Apr 18, 2015
Stupid Shum kot
A Google User
Apr 13, 2015
Leti Bukur
Version 1000000
Version 1000000