Vicoteka

Vicoteka


Читајте без интернет повеќе од 4500 вицови на Македонски јазик од најдобриот сајт за вицови во Македонија vicoteka.mk. Читајте го вицот на денот (Widget), вашите омилени вицови, споделувајте ги со вашите пријатели или читајте ги по категории. Ажурирајте ја од време на време за нови вицови.

Read of-line more than 4500 jokes in Macedonian language from the best jokes web site in Macedonia vicoteka.mk. Read joke of the day, favorite jokes, share with your friends or browse jokes by categories. Update for new new jokes every once in a while.

Recent changes:
По цели 2 години целосен редизајн и модернизирање на вашата омилена апликација за забава и вицови. Повоќе од 4500 вицови, читајте ги во секое време, на секое место.
Add to list
Free
92
4.6
User ratings
1813
Installs
50,000+
Concerns
0
File size
3711 kb
Screenshots
Screenshot of Vicoteka Screenshot of Vicoteka Screenshot of Vicoteka Screenshot of Vicoteka Screenshot of Vicoteka Screenshot of Vicoteka Screenshot of Vicoteka Screenshot of Vicoteka Screenshot of Vicoteka Screenshot of Vicoteka Screenshot of Vicoteka Screenshot of Vicoteka
About Vicoteka
Читајте без интернет повеќе од 4500 вицови на Македонски јазик од најдобриот сајт за вицови во Македонија vicoteka.mk. Читајте го вицот на денот (Widget), вашите омилени вицови, споделувајте ги со вашите пријатели или читајте ги по категории. Ажурирајте ја од време на време за нови вицови.

Read of-line more than 4500 jokes in Macedonian language from the best jokes web site in Macedonia vicoteka.mk. Read joke of the day, favorite jokes, share with your friends or browse jokes by categories. Update for new new jokes every once in a while.

Recent changes:
По цели 2 години целосен редизајн и модернизирање на вашата омилена апликација за забава и вицови. Повоќе од 4500 вицови, читајте ги во секое време, на секое место.

User reviews of Vicoteka
Write the first review for this app!
Android Market Comments
A Google User
Mar 30, 2015
Borjan Najdobri vicovi
A Google User
Mar 26, 2015
Odlicna Brza aplikacija, fantasticni I super smeshni vicovi. Bravo! :D
A Google User
Mar 21, 2015
odlicno hahaha super :D
A Google User
Mar 16, 2015
Mnogu e dobra
A Google User
Mar 10, 2015
Love it When I'm bored, I just open this app and chill out. It's awesome.
Version 1000000
Version 1000000