Vikni Taksi - Викни Такси

Vikni Taksi - Викни Такси


Видео рецензија од kajgana.com -
http://kajgana.com/makedonski-mobilni-aplikacii-i-del

Апликација на денот на it.com.mk -
http://it.com.mk/aplikatsija-na-denot-vikni-taksi-vo-skopje

Рецензија од gsm.mk -
http://gsm.mk/vikni-taksi

Викни Такси е апликација која ги содржи сите броеви на такси компаните во Скопје. Освен нивното име, е прикажан и попустот што го нуди компанијата, фиксниот и/или мобилниот телефон, како и телефон наменет за испраќање на пилотка/титка, доколку постои таков.

Вградена е и опција наречена „таксиметар“ која овозможува на корисникот да пресмета отприлика колку треба да му биде наплатено за патувањето базирано на тоа колку време се вози и колкав пат е поминат.

Апликацијата има и опција "Најбарани" која го брои вкупниот број на повици кон такси компаниите направени од страна на корисниците на Викни Такси преку апликацијата во периодот од Октомври 2013 до денес. Повиците се бројат постојано, но се освежуваат еднаш дневно.

Има можност за додавање на неколку омилени такси компании и нивно брзо повикување, кое најпрвин ќе се обиде да ѕвони на бројот за пилотка/титка, потоа на мобилиен и крајно на фиксен доколку другите два не се достапни. За тоа на кој број се ѕвони, корисникот е известен непосредно пред повикување на самиот број.

Recent changes:
- 2.0.0

* Целосно редизајниран интерфејс
* Освежени информации за попусти и броеви
* Подобрена услугата "Најбарани"
* Направен поинтуитивен интерфејс
* Подобрени перформанси
* Поправен баг кој се јавуваше во опцијата "Омилени"
* Исфрлени непотребни функционалности

- 2.1.1

* Додаден "Ас Вардар"
* Промена во некои од попустите
Add to list
Free
91
4.6
User ratings
254
Installs
10,000+
Concerns
1
File size
933 kb
Screenshots
Screenshot of Vikni Taksi - Викни Такси Screenshot of Vikni Taksi - Викни Такси Screenshot of Vikni Taksi - Викни Такси Screenshot of Vikni Taksi - Викни Такси Screenshot of Vikni Taksi - Викни Такси

About Vikni Taksi - Викни Такси
Видео рецензија од kajgana.com -
http://kajgana.com/makedonski-mobilni-aplikacii-i-del

Апликација на денот на it.com.mk -
http://it.com.mk/aplikatsija-na-denot-vikni-taksi-vo-skopje

Рецензија од gsm.mk -
http://gsm.mk/vikni-taksi

Викни Такси е апликација која ги содржи сите броеви на такси компаните во Скопје. Освен нивното име, е прикажан и попустот што го нуди компанијата, фиксниот и/или мобилниот телефон, како и телефон наменет за испраќање на пилотка/титка, доколку постои таков.

Вградена е и опција наречена „таксиметар“ која овозможува на корисникот да пресмета отприлика колку треба да му биде наплатено за патувањето базирано на тоа колку време се вози и колкав пат е поминат.

Апликацијата има и опција "Најбарани" која го брои вкупниот број на повици кон такси компаниите направени од страна на корисниците на Викни Такси преку апликацијата во периодот од Октомври 2013 до денес. Повиците се бројат постојано, но се освежуваат еднаш дневно.

Има можност за додавање на неколку омилени такси компании и нивно брзо повикување, кое најпрвин ќе се обиде да ѕвони на бројот за пилотка/титка, потоа на мобилиен и крајно на фиксен доколку другите два не се достапни. За тоа на кој број се ѕвони, корисникот е известен непосредно пред повикување на самиот број.

Recent changes:
- 2.0.0

* Целосно редизајниран интерфејс
* Освежени информации за попусти и броеви
* Подобрена услугата "Најбарани"
* Направен поинтуитивен интерфејс
* Подобрени перформанси
* Поправен баг кој се јавуваше во опцијата "Омилени"
* Исфрлени непотребни функционалности

- 2.1.1

* Додаден "Ас Вардар"
* Промена во некои од попустите
User reviews of Vikni Taksi - Викни Такси
Write the first review for this app!
Android Market Comments
A Google User
Jun 17, 2014
Odlichno, samo edna rabota da se dodade: Pochetna zashtitna cena za sekoja taxi kompanija. Se nadevam za kratko vreme kje ima update po odnos na ova baranje :-) .
A Google User
Jun 7, 2014
Korisna aplikacija
A Google User
Apr 21, 2014
Odlicna Mnogu funkcionalna i korisna aplikacija. Bravo. So noviov interfejs, uste podobro raboti :)
A Google User
Feb 22, 2014
Jelou Vcera se vozev so taksi Jelou I ne davaat 50 denari popust, tuku 40. Neznam Dali e nivna ili vasa greska. Inace super e aplikacijata. Pozdrav.
A Google User
Jan 31, 2014
Pic pec Si ja naredil jako :D