winbank Mobile Albania

winbank Mobile Albania


Tirana Bank ka krijuar aplikacionin Winbank Mobile”, në mënyrë që ju mund të kryeni transaksionet tuaja bankare të qetë dhe të sigurtë 24 orë në ditë, 7 ditë në javë.
Aplikacioni Winbank Mobile ju lejon të:

• Merrni informacione mbi gjendjen dhe transaksionet e llogarive dhe kartave tuaja
• Keni një analizëtë detajuar të kredive tuaja
• Transferoni para në për llogari
• Transferoni para tek të gjitha Palët e Treta (-të bankave të tjera në Shqipëri dhe Europë)
• Paguani Kartën tuaj të Kreditit
• Kryeni pagesa si: AMC, Vodafone dhe CEZ
• Të gjeni ATM-të dhe Degët në hartë
• Kontaktoni Tirana Bank me e-mail ose telefon

Për të hyë në Mobile Banking, ju duhet të fusni kredencialet tuaja të Winbank. Në qoftë se ju nuk keni kredenciale, mund të vizitoni çdo degë të Tirana Bank dhe i merrni ato në vend.
Për më shumë informacion, ju lutemi të na kontaktoni në:

- Email: [email protected]
- Tel: +355 4 2277700

Tirana Bank has created the application Winbank Mobile, so you can do your banking transactions comfortably & safely 24 hours a day, 7 days a week.
Winbank mobile application allows you to:

• Get information on balances and transactions of your accounts and cards
• Have a detailed analysis of your loans
• Transfer money to accounts
• Transfer money to any Third Party (of other Albanian or European Banks)
• Pay Credit Cards
• Execute payments such as: AMC, Vodafone and CEZ
• Locate ATMs and Branches on maps
• Contact Tirana Bank by email or telephone

For your mobile banking access, just enter your winbank we banking set of credentials. If you don’t have one, you can visit any Tirana Bank branch and receive them ON THE SPOT.
For further information, please contact us via:

- Email: [email protected]
- Tel: +355 4 2277700

Recent changes:
- Seksioni i hartës i pasuruar me vendndodhjen gjeografike të Degëve.
- Është shtuar opsioni i ri “Info” në faqen e hyrjes me instruksione për riaktivizim të kredencialeve.
- Përmirësime të ndryshme të sistemit.

- Map section enriched with geographical based Branch listing.
- New info option added at the login screen with credentials’ retrieval instructions. 
- Various system enhancements.
Add to list
Free
81
4.1
User ratings
67
Installs
1,000+
Concerns
1
File size
10563 kb
Screenshots
Screenshot of winbank Mobile Albania Screenshot of winbank Mobile Albania Screenshot of winbank Mobile Albania Screenshot of winbank Mobile Albania Screenshot of winbank Mobile Albania
About winbank Mobile Albania
Tirana Bank ka krijuar aplikacionin Winbank Mobile”, në mënyrë që ju mund të kryeni transaksionet tuaja bankare të qetë dhe të sigurtë 24 orë në ditë, 7 ditë në javë.
Aplikacioni Winbank Mobile ju lejon të:

• Merrni informacione mbi gjendjen dhe transaksionet e llogarive dhe kartave tuaja
• Keni një analizëtë detajuar të kredive tuaja
• Transferoni para në për llogari
• Transferoni para tek të gjitha Palët e Treta (-të bankave të tjera në Shqipëri dhe Europë)
• Paguani Kartën tuaj të Kreditit
• Kryeni pagesa si: AMC, Vodafone dhe CEZ
• Të gjeni ATM-të dhe Degët në hartë
• Kontaktoni Tirana Bank me e-mail ose telefon

Për të hyë në Mobile Banking, ju duhet të fusni kredencialet tuaja të Winbank. Në qoftë se ju nuk keni kredenciale, mund të vizitoni çdo degë të Tirana Bank dhe i merrni ato në vend.
Për më shumë informacion, ju lutemi të na kontaktoni në:

- Email: [email protected]
- Tel: +355 4 2277700

Tirana Bank has created the application Winbank Mobile, so you can do your banking transactions comfortably & safely 24 hours a day, 7 days a week.
Winbank mobile application allows you to:

• Get information on balances and transactions of your accounts and cards
• Have a detailed analysis of your loans
• Transfer money to accounts
• Transfer money to any Third Party (of other Albanian or European Banks)
• Pay Credit Cards
• Execute payments such as: AMC, Vodafone and CEZ
• Locate ATMs and Branches on maps
• Contact Tirana Bank by email or telephone

For your mobile banking access, just enter your winbank we banking set of credentials. If you don’t have one, you can visit any Tirana Bank branch and receive them ON THE SPOT.
For further information, please contact us via:

- Email: [email protected]
- Tel: +355 4 2277700

Recent changes:
- Seksioni i hartës i pasuruar me vendndodhjen gjeografike të Degëve.
- Është shtuar opsioni i ri “Info” në faqen e hyrjes me instruksione për riaktivizim të kredencialeve.
- Përmirësime të ndryshme të sistemit.

- Map section enriched with geographical based Branch listing.
- New info option added at the login screen with credentials’ retrieval instructions. 
- Various system enhancements.

User reviews of winbank Mobile Albania
Write the first review for this app!
Android Market Comments
A Google User
Dec 17, 2014
Nuk logohet Mos e humbni kredibilitetin, por rregullojeni sa me shpejt.
A Google User
Sep 27, 2014
Nuk punon Nuk ben dot login
A Google User
Jul 16, 2014
Kot Fare...
A Google User
Jul 3, 2014
Para se te beja update punonte shume mire Tani nuk hap dot user name.
A Google User
Jul 1, 2014
Nuk pu.on mire Para se ti beja update ishte ne rregull ndersa tani nuk shkruaj dot username dhe pass :(