Zeri

Zeri


Zeri application for Android has been designed for navigating articles of Zeri, a leading newspaper in Albanian. Read, share and enjoy premium journalism on the go.
Add to list
Free
77
3.9
User ratings
251
Installs
10,000+
Concerns
0
File size
195 kb
Screenshots
Screenshot of Zeri Screenshot of Zeri
About Zeri
Zeri application for Android has been designed for navigating articles of Zeri, a leading newspaper in Albanian. Read, share and enjoy premium journalism on the go.

User reviews of Zeri
Write the first review for this app!
Android Market Comments
A Google User
Sep 18, 2014
Nimon O gazeta zeri ndreqne
A Google User
Sep 12, 2014
App me i mirer lajme ne vendet shqipfolese Aplikacioni me i mire i lajmeve ne gjuhen shqipe. Keni strukturen me te mire, e lehte per tu naviguar dhe nuk mungojne shume opsione nese e krahason me agjencite e lajmeve jashte.
A Google User
Aug 1, 2014
Nimon O gazeta zeri ndreqne aplikacionin se po kem nevoj per lajme sepse jeni korrekt nuk anoni nga as nje parti as fe jeni drejt
A Google User
Jul 31, 2014
Pse nuk e keni bërë përshkrimin në shqip?!
A Google User
May 6, 2014
Nuk punon Largojeni aplikacionin sepse nuk punon kohe te gjate.