Zlatna Kniga

Zlatna Kniga


The application provides geo-location search through Zlatna Kniga database of companies and entities in Macedonia.

Key features of the application are:
- Geo-location search (nearest first results)
- Each result options: Call now, Save in contact list, Directions, Show on map
- Search History
- Option for Geo-location search or by city

Zlatna Kniga is practical, easily accessible and very useful.

****************

Апликацијата овозможува гео-локациско пребарување на фирми и други правни лица во податоците на Златна Книга.

Клучни предности на апликацијата се:
- Гео-локациско пребарување (првите најблиски резултати)
- Опции за секој резултат: Повикување, снимање во именик, насоки на мапа, прикажување на мапа
- Историја на пребарувања
- Опција за гео-локациско пребарување или пребарување по град

Златна Книга е практична, лесно достапна и многу корисна апликација.

Recent changes:
Поправено е исклучувањето на GPS кога не е активна апликацијата
Add to list
Free
80
4.0
User ratings
310
Installs
50,000+
Concerns
1
File size
472 kb
Screenshots
Screenshot of Zlatna Kniga Screenshot of Zlatna Kniga Screenshot of Zlatna Kniga Screenshot of Zlatna Kniga Screenshot of Zlatna Kniga Screenshot of Zlatna Kniga
About Zlatna Kniga
The application provides geo-location search through Zlatna Kniga database of companies and entities in Macedonia.

Key features of the application are:
- Geo-location search (nearest first results)
- Each result options: Call now, Save in contact list, Directions, Show on map
- Search History
- Option for Geo-location search or by city

Zlatna Kniga is practical, easily accessible and very useful.

****************

Апликацијата овозможува гео-локациско пребарување на фирми и други правни лица во податоците на Златна Книга.

Клучни предности на апликацијата се:
- Гео-локациско пребарување (првите најблиски резултати)
- Опции за секој резултат: Повикување, снимање во именик, насоки на мапа, прикажување на мапа
- Историја на пребарувања
- Опција за гео-локациско пребарување или пребарување по град

Златна Книга е практична, лесно достапна и многу корисна апликација.

Recent changes:
Поправено е исклучувањето на GPS кога не е активна апликацијата

Android Market Comments
A Google User
Oct 22, 2014
Google Nexus 5 не се отвара Не Ф-ра на Nexus 5...се појавува најавата на Апп и потоа бел екран...:(
A Google User
Oct 21, 2014
Фак лоџик. Kolku pocesto se koristi tolku stanuva po-nestabilna... Izgleda (i funkcionira) kako da e napravena app od bookmark od nivnata web strana, no razlikata e vo toa sto web stranata e stabilna i pobrza od "aplikacijava". Tastaturata 90% ne raboti, itoa bas koga itno ti treba... Waste.
A Google User
Oct 3, 2014
После 2 години поправена е простата грешка!
A Google User
Oct 1, 2014
Одлична мора да се има!
A Google User
Sep 27, 2014
Tapa Novata verzija e polosa. Starata verzija bese stopati podobra vo sekoj aspekt. Se naogam vo Skopje a kazuva deka sum vo Kumanovo! Web stranata raboti poubavo.
Version 1000000
Version 1000000