Android apps by €M®U$

Nektari i vulosur i Xhenetit
€M®U$
Titulli i origjinalit: Rahikul-Mahtum Titulli: Nektari i vulosur i Xhenetit Autori: SAFIJJURRAHMAN EL-MUBAREKFURI Përktheu nga boshnjakishtja: Muhamed Iljaz Dolaku Redaktor profesional: Mustafa Havolli Redaktor gjuhësor: Arain Koçi Ko
Free
89
5,000+ downloads
|
BOOKS_REFERENCE
Islam for Kids
€M®U$
This application links to the website http://www.islamkids.org/ to make learning Islam for kids easier from smart phones.
Free
97
1,000+ downloads
|
EDUCATION
Balkan TV
€M®U$
Watch Balkan TV Channels in High Quality. Soon will be added more TV Channels
Free
64
10,000+ downloads
|
ENTERTAINMENT
Kuizi Shqip
€M®U$
Kuizi Shqip. Ky aplikacion eshte nje kuiz ne te cilin ka pyetje nga sfera te ndryshme dhe ju mundson ce te testoni dijen tuaj ne sfera te ndryshme. Se shpejti edhe me me shume pyetje te reja.
Free
80
10,000+ downloads
|
ENTERTAINMENT
Mercedes Gran Turismo Wallp
€M®U$
Mercedes Benz AMG Vision GranTurismo Wallpapers is an application that lets u set as wallpaper some of the most beautiful HD pictures of the most beautiful sport car like Mercedes Benz AMG Vision Gran Turismo.These pictures are very HQ pict
Free
85
1,000+ downloads
|
PHOTOGRAPHY
Humor Shqip
€M®U$
Humor Shqip - eshte aplikacion i cili mundeson shikimin e videove humoristike.Shikoni videot me te reja te humoristeve me te njohur shqiptar dhe serialeve me te njohura. Me ket aplikacion mund te gjeni shum lete videot e ndryshme te seriale
Free
88
1,000+ downloads
|
ENTERTAINMENT
Fluturimi i Shqiponjes
€M®U$
Fluturimi i Shqiponjes is a live wallpaper which has a nice background and interesting animations. Click on the screen to activate the Albanian flag balloon. It is very light app. Fluturimi i Shqiponjes eshte aplikacion i cili ju mundson c
Free
84
1,000+ downloads
|
PERSONALIZATION
Kuizi me Gërvishtje - Shqip
€M®U$
Kuizi me gërvishtje është një kuiz me fotografi dhe katër përgjigje të mundshme. Në fillim fotografia është e mbuluar. Ajo mund të shpaloset duke gërvishtur me gisht. Sa më pak që gërvishti për të dhënë përgjigjen e skatë aq më shumë poena
Free
81
10,000+ downloads
|
EDUCATION
Filma Vizatimore Shqip
€M®U$
Filma vizatimor dhe te animuar ne gjuhen Shqipe dhe ne gjuhe te huaj.Peralla te ndryshme etj. Ky aplikacion munsdon lidhje me kanalet e YouTube ne te cilat shfaqen filma te animuar. Kur te klikoni ne videot e renditura perdorni aplikacioni
Free
84
10,000+ downloads
|
ENTERTAINMENT
Minberi i Teuhidit
€M®U$
Ky aplikacio ju mundson lidhje me faqen Teuhid.net dhe manovrim me te lehte permes telefonit tuaj android. Teuhid.NET - is a portal that is open to allow people to know Allah, the Exalted, to teach Muslims how to worship Him.
Free
95
1,000+ downloads
|
EDUCATION
 1 2 Next