Android apps by Al Droid

Chat Shqip - Albanian Chat
Al Droid
Bashkebisedoni me shqiptare nga e tere bota, me kete program te thjeshte chati. Ne versionin e ri keni me shume funksione si: - chat privat me kedo - lista e perdoruesve online - notifikim me ze - karikim fotografish - preferenca te ndrys
Free
67
1,000+ downloads
|
COMMUNICATION
Kanuni
Al Droid
Kanuni i Leke Dukagjinit - The Code of Leke Dukagjini This is the old Albanian Code of Leke Dukagjini Albanian: Kanuni i Leke Dukagjinit eshte nje nga koded me te vjetra shqiptare. Ky liber prezanton nje vlere te kultures dhe historise
Free
88
10,000+ downloads
|
MEDIA_VIDEO
Abetare Shqip (Ks)
Al Droid
Abetare Shqip Versioni per android i abetares qe mund te gjeni ne faqen: http://www.gjuhaime.com/abetare Bashkatdhetarë të nderuar, Është e drejtë themelore njerëzore ruajtja dhe kultivimi i identitetit kombëtar. Shenja e parë dhe më e
Free
88
5,000+ downloads
|
EDUCATION
Lajme Shqip Live Albanian News
Al Droid
Albanian New Reader App - Albanian: Lexoni lajmet e fundit nga tere trevat shqiptare, nga telefoni juaj. Zgjidhni burimet e informacionit qe preferoni, dhe lexoni ne menyren me te shpejte dhe te thjeshte tere lajmet dhe artikujt e fundit t
Free
86
5,000+ downloads
|
NEWS_MAGAZINES
Cucinare - ricette in tasca
Al Droid
Cucinare e' una semplice app con più di 27000 ricette pronto per l'uso. Cucinare e scoprire nuove ricette, non e' mai stato cosi facile. Sempre in tasca veloce e gratuito da usare, cucinare e' la app che fa per te. La app e' completamente
Free
80
5,000+ downloads
|
BOOKS_REFERENCE
Horoskopi Shqip - { Albanian }
Al Droid
Horoskopi Shqip ju lejon te lexoni horoskopin tuaj ditor nga telefoni/tableti juaj, ne menyre te shpejte e falas. Cfare menyre me te mire per te nisur ditet sesa me parashikimin e fatit? Recent changes: - versioni i pare
Free
79
5,000+ downloads
|
LIFESTYLE
Kushtetuta - Constitution Alb
Al Droid
English: This is the offline version of Albanian Constitution, in Albanian and English. Albanian: Ky eshte versioni i kushtetutes Shqiptare ne gjuhen shqipe dhe Angleze. Kushtetuta eshte marre nga faqja zyrtare e parlamentit shqiptar dhe
Free
82
5,000+ downloads
|
BOOKS_REFERENCE
My File Man - Your Filemanager
Al Droid
myFileMan is back after two years with a new look This is a simple file manager, with all features of any filemanager but with a clean ui, and great look and feel. If you want a file manager, that does the file manager, that this is the ri
Free
90
1,000+ downloads
|
TOOLS
Kushtetuta e Kosoves
Al Droid
Kushtetuta e Kosoves English: This is the offline version of the Constitution of Kosovo, in Albanian and English. Albanian: Ky eshte versioni i kushtetutes se Kosoves ne gjuhen shqipe dhe Angleze. Kushtetuta eshte marre nga faqja zyrta
Free
83
1,000+ downloads
|
BOOKS_REFERENCE
Gorgeous Widgets
Al Droid
This is a set of Gorgeous Widgets. Four great widgets for your android, to make it look and feel more personal. If you like this app, shared it with your friends. This is a set of for great android widgets for you device. - analog clock,
Free
77
100+ downloads
|
PERSONALIZATION
 Previous 1 2 3 4 Next