Android apps by AndroidSHQIP.NET

Thirrja Islame
AndroidSHQIP.NET
Ky aplikacion ofron versionin mobil te webfaqes Thirrja Islame. Thuaj: “Kjo është rruga ime: të ftoj drejt Allahut me dituri të plotë, unë dhe çdokush që më pason mua. I përlëvduar qoftë Allahu; unë nuk jam prej idhujtarëve!”
Free
100
1,000+ downloads
|
EDUCATION
Flashlight Kosovo
AndroidSHQIP.NET
The perfect flashlight app for Kosovo. Use your Android device as a torch with this beautiful app. Just click and light everything around you. Recent changes: In the new version is adding widget, the background is changed, and are changing
Free
100
1,000+ downloads
|
ENTERTAINMENT
Skenderbeu ne hapesire
AndroidSHQIP.NET
Kjo loje u zhvillua nga Olt Sallauka (Android SHQIP) Loja "Skenderbeu ne hapesire" i takon kategorise se lojerave Arcade. Ne kete loje karakteri kryesor eshte nje anije kozmike me helmeten e Skenderbeut ne koke. Qellimi ne kete loje eshte
Free
90
100+ downloads
|
ARCADE
Kuizi Matura2014
AndroidSHQIP.NET
Kuizi përmban kërkesa (pyetje) të tipit të mbyllur, me zgjidhje të shumëfishta, me katër alternativa, nga të cilat vetëm njëra është e saktë. Kuizi përmban 120 kërkesa (pyetje) nga lëndët e përgjithshme: 1.Gjuhë shqipe 50 kërkesa 2.Gjuh
Free
92
1,000+ downloads
|
EDUCATION
iKosova
AndroidSHQIP.NET
SHQ: iKosova - Kosova në duart tuaja. iKosova është një aplikacion në shumë platforma i krijuar nga tre nxënës të shkollës së mesme. Është guida e vetme turistike mobile për ata që dëshirojnë ta eksplorojnë Kosovën. Ky aplikacion përmban in
Free
95
1,000+ downloads
|
TRAVEL_LOCAL
Gjenerata e artë
AndroidSHQIP.NET
Gjenerata e artë, është serial ligjëratash të mbajtura nga Hoxha i nderuar Omer ef. Bajrami. Aplikacioni 'Gjenerata e artë' mundëson ndëgjimin,shkarkimin si dhe shpërndarjen e ligjëratave të këtij seriali.
Free
98
500+ downloads
|
EDUCATION
1 Minutë
AndroidSHQIP.NET
Çka mund të bëjmë për një minutë? Dije, o vëlla/motër musliman/e, se, koha në jetën e besimtarit është shumë e çmuar e me vlerë, andaj duhet të kujdesesh për të, duke pasur parasysh se Pejgamberi, salatu ue selam, na ka këshilluar për kohë
Free
87
1,000+ downloads
|
BOOKS_REFERENCE
Radio Miresia
AndroidSHQIP.NET
Synojmë përhapjen e njohurive islame përmes projekteve tona si: Video, Audio, Shkrimetë ndryshme, me qëllim që të avancohemi në qështjet elementare të fesë. E kush flet më bukur se ai që i fton njerëzit drejt Allahut, bën vepra të mira dhe
Free
100
100+ downloads
|
EDUCATION
TOMPlabs
AndroidSHQIP.NET
TOMPlabs is a professional web design company, which provides you with a wide spectrum of web 2.0 designs - individual as well as corporate.We offer affordable custom web design services, solutions using the newest technologies in this fiel
Free
80
50+ downloads
|
BUSINESS