Android apps by DawaTools

Mburoja e Muslimanit
DawaTools
Mburoja e Muslimanit për Android - Ndarja e lutjeve në kaptina - Kërkimi i kaptinave të caktuara - Kërkimi i fjalëve të caktuara dhe dërgimi tek kaptina dhe vendi ku gjendet ajo fjalë (kerkon ne tekstin latinisht , shqip dhe fusnote) - Rua
Free
94
50,000+ downloads
|
BOOKS_REFERENCE
Takvimi - Shqip
DawaTools
Takvimi për Kosovë, Shqipëri, Maqedoni dhe Mal të Zi (Ulqin). Recent changes: * Permirsimi per telefonat android 2.2.
Free
93
100,000+ downloads
|
BOOKS_REFERENCE
Kurani shqip
DawaTools
- Aplikacion i Kuranit të madhërishëm falas. Përktheu kuptimet e tij nga gjuha arabe: Prof. Hasan I. Nahi. Përgatiti për botim: Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam Tiranë, 2006 Kaptinat paraqiten me vargjet origjinale (ar
Free
94
50,000+ downloads
|
BOOKS_REFERENCE
Hadithet e Buhariut
DawaTools
Hadithet e Buhariut te ndara ne kapituj. Perkthimi nga AITC.
Free
94
10,000+ downloads
|
BOOKS_REFERENCE
Radio Pendimi
DawaTools
Radio Pendimi Aplikacion per Android i cili mundeson degjimin e Radio Pendimit dhe Radio Kur'anit direkt nga mobili. Recent changes: Rregullimi i problemit te mosleshimit te radio duke shfaqur 'Duke u lidhur...' --------------------------
Free
90
10,000+ downloads
|
MEDIA_VIDEO
40 Hadithet e Neveviut
DawaTools
40 Hadithet e Imam Neveviut për Android - 40 Hadithet me tekst arabisht dhe shqip - Kërkimi i fjalëve të caktuara dhe dërgimi tek hadithi ku gjendet ajo fjalë (kerkon ne tekstin shqip dhe fusnote) - Ruajtja e një hadithi në listën e favori
Free
93
10,000+ downloads
|
BOOKS_REFERENCE
Mos harro
DawaTools
Aplikacion mobil i cili te kujton qe te besh istigfar (kerkim falje Allahut) dhe dhiker (permendje te Allahut). "Po ti përmende Zotin tënd dhe plotësisht përkushtoju Atij!" (Kur'an - Muzemil, 8) Pejgamberi s.a.v.s. ka thënë edhe këtë: "F
Free
94
5,000+ downloads
|
PRODUCTIVITY
Ti je Musliman
DawaTools
Ky aplikacion ofron versionin mobil te webfaqes Ti je Musliman. Mjafton qe te besh instalimin e programit dhe te njoftohesh me me te rejat. Të ndërtojmë ura mirëkuptimi së bashku. Recent changes: New UI Design Color Themes Push notificat
Free
96
1,000+ downloads
|
PRODUCTIVITY
Tezkije
DawaTools
Aplikacioni 'Tezkije' ofron versionin mobil te webfaqes tezkije.com, gjithashtu duke ju informuar cdo moment per te rejat e publikuara. Recent changes: Share option
Free
95
1,000+ downloads
|
NEWS_MAGAZINES