Apps by Makedonski Telekom AD Skopje

69
Free
Makedonski Telekom AD Skopje
50,000+ downloads
NEWS_MAGAZINES
[email protected]
[email protected] е апликација која ви обезбедува брз и едноставен пристап до тековните вести од областите Вести, Забава и Сп…