Android apps by Prektech

Thenie te Mencura Shqip
Prektech
Ky aplikacion përmbanë: Thënie të mençura, Kuota, Fjalë të Urta, Thënie Filozofike, Thenie Islame, Shprehje të ndryshme nga autorët më të njohur botërorë dhe shqiptarë. Albania, Kosova, Maqedonia
Free
84
1,000+ downloads
|
EDUCATION
Weather Channels
Prektech
Top 10 weather channels. All in one application.
Free
85
10,000+ downloads
|
WEATHER
Receta Gatimi
Prektech
Receta Shqip, është aplikacion i cili ju ndihmon të gjeni recetat më të njohura dhe më të reja. Ky aplikacion përmbanë kategori të ndryshme të recetave. Vazhdimisht do të ketë receta te reja ne aplikacion. Receta tradicionale, gjellëra, b
Free
86
1,000+ downloads
|
HEALTH_FITNESS
Vica Barcoleta Shqip
Prektech
Vica - Barcaleta është aplikacioni per barcoleta. Këtu do të gjeni çdo herë Vica - Barcoleta të reja. Humor, Gallate, Hajgare Albania Kosova Maqedonia
Free
83
1,000+ downloads
|
COMICS
Shpallje Shqip
Prektech
Ky aplikacion ju mundeson perdoruesve te platformes android, ti shfletojne dhe ti publikojne shpalljet e tyre, ne portalet me te njohura te shpalljeve ne te gjitha trevat shqiptare. Mund te futni shpalljen tuaj dhe njekohesisht te beni uplo
Free
100
500+ downloads
|
BUSINESS
Lojra me foto
Prektech
Lojra me foto eshte loje per te gjitha moshat. Ne kete loje duhet ti bashkangjitni dy fotografi te njejta.
Free
93
1,000+ downloads
|
PUZZLE
Cooking Video Recipes
Prektech
All the best cooking youtube channels in one application. All the videos are in HD quality Everyday new cooking recipes. All around the world cooking video recipes from Youtube in one application. To use this application you need to have
Free
94
10+ downloads
|
HEALTH_FITNESS