Fradinho bird Songs
Fradinho bird Songs is made and published by AzamSoft. AppBrain is an independent app data site and isn't affiliated with AzamSoft. The app name, icon, screenshots and description belong to AzamSoft and are shown as published on Google Play.
AppBrain's verdict
Established- Total installs
- 27 thousand
- Last updated
- December 8, 2023
Fradinho bird Songs has 27 thousand installs. It doesn't have enough ratings yet to judge what users think.
Installs
Tracked by AppBrain- Last 30 days
- 18
- Play install range
- 10+ thousand
- Launched
- June 2020
Installs over time
Fradinho bird Songs has been installed 27 thousand times. Over the past 30 days, it has been installed 18 times.
Rankings
Google Play top chartsGoogle Play Rankings for Fradinho bird Songs
Competitors
Similar apps and more from AzamSoftAlternatives to Fradinho bird Songs
More from AzamSoft
Releases
Updates seen on Google Play- Version
- 2.1.1
- Launched
- June 2020
User feedback
Ratings and reviews on Google PlayComments on Fradinho bird Songs for Android
We don't have enough comments to show example comments. Please check back later.
Technology
Found in the app by AppBrain- Ads
- Contains ads
- Price
- Free
- Libraries
- ?
- App size
- 64.3 MB
- Content rating
- Everyone
Technologies used by Fradinho bird Songs
About the app and developer
About Fradinho bird Songs
Fradinho bird Songs is an entertainment app developed by AzamSoft.
Install Statistics
Fradinho bird Songs has been installed 27 thousand times. In the last 30 days, the app was installed 18 times.
User Ratings
The app has no ratings yet.
App Information
Fradinho bird Songs is freely available from Google Play. The app size is 64.31 MB. The latest version available is 2.1.1. The last update was on December 8, 2023.
Technical Requirements
The app has a content rating of Everyone. The app has been available on Google Play since June 2020.
App Performance Report
Get a detailed PDF report for Fradinho bird Songs with download trends, rating history, and key performance statistics — useful for competitive research or tracking your own app. Learn more
Get PDF Report — $29Developer information for AzamSoft
Frequently asked questions about Fradinho bird Songs
Is Fradinho bird Songs free?
Yes. Fradinho bird Songs is free on Google Play.
Is Fradinho bird Songs still available?
Yes. Fradinho bird Songs is on Google Play, and the last update we saw was on December 8, 2023.
Does Fradinho bird Songs contain ads?
Yes. Google Play lists Fradinho bird Songs as containing ads.
How large is Fradinho bird Songs?
Fradinho bird Songs is 64.31 MB.
Is Fradinho bird Songs suitable for children?
Google Play rates the content of Fradinho bird Songs as suitable for everyone.
How many times has Fradinho bird Songs been installed?
Google Play lists 10,000+ installs for Fradinho bird Songs.
Who made Fradinho bird Songs?
Fradinho bird Songs was developed by AzamSoft. It is listed in the entertainment category on Google Play.
What are the best alternatives to Fradinho bird Songs?
People looking at Fradinho bird Songs also look at these entertainment apps: Brazilian's birds sounds, Picture Bird - Bird Identifier, Canary Bird Sounds, Bird Sounds, Relax & Sleep with Bird Sounds.
Store listing
By AzamSoft, from Google Play“Have the most beautiful sounds of the Brazilian bird called Fradinho”
Description by AzamSoft Written by the developer, not by AppBrain. Click to read.
With the Cantos do Caboclinho app you can train your bird any time of the day. You can also see your caboclinho evolve throughout your training.
And still have fun with your whole family listening to the different sounds of caboclinho. In addition, you can even attract other birds close to you when using the app, as the caboclinho is attracted to the sounds of other specimens of its species.
Customize your Smartphone with any corner!
caboclinho
The caboclinho is a passerine bird of the Thraupidae family. Also known as caboclinho-verdadeiro, caboclinho-de-head-brown, little brotherhood (Pernambuco), caboclinho-paulista, caboclinho-crowned, ferrinha (Rio de Janeiro), ferrinha, caboclinho-beautiful (Amapá and Minas Gerais) , cabocolino (Pará and Ceará), coleirinho-do-brejo and caboclinho-frade.
Features:
Measures about 10cm in length. The male is generally cinnamon in color, with a black cap, wings and tail, and the female is olive brown on the upper parts and yellowish white on the undersides. The females of caboclinhos in general are very similar to each other, making it difficult to identify each species and allowing crossbreeding. The young have the same coloration as the females.
The subspecies shows variation in plumage in the predominant dark beige “brick” color. Common name: caboclinho. It occurs from the mouth of the Amazon River in Pará, throughout the Northeast region, Tocantins, Goiás, Minas Gerais, to the northeast of the state of São Paulo.
In this subspecies males are darker (“saturated”) than the nominal form. Distribution: surroundings of the city of São Paulo. Recently rediscovered. Some authors do not recognize this subspecies as distinct.
Food:
It is a granivorous bird.
Reproduction:
Each litter usually has between 2 and 3 eggs, having 2 to 4 litters per season. Puppies are born after 13 days.
Habits:
It is locally common in fields with tall grasses, open scrub and marshy areas. Outside the reproductive period, it lives in groups, sometimes large, often among other species that also feed on seeds. Caboclinhos in general, when molting their feathers, acquire a faded plumage, only returning to normal in the next molt (before the reproductive period), just like the tiziu.
Geographic distribution:
Present from the estuary of the Amazon River and Maranhão to Rio Grande do Sul, including the entire Northeast and Southeast regions, extending west to Goiás and Mato Grosso. Also found in Argentina, Paraguay and Suriname.
Recent changes:
Player screen with automatic replay system, facilitating usability