Android apps by Al Droid

Radio Shqip - Albanian Radio
Al Droid
Albanian Radio Streaming App Radio Shqip - Tere radiot Shqiptare ne streaming gratis. RadioShqip eshte rikthyer ne PlayStore, me versioni e ri. Me nje grafike te re, e funksionalitete te reja. - Regjistrohuni falas, ne radio shqip, nje
Free
86
50,000+ downloads
|
MUSIC_AUDIO
Shqiponja 3D - Live Wallpaper
Al Droid
Shqiponja 3D - Albanian Live Wallpaper This is the albanian 3d wallpaper, for all wallpapers all over the world. Per te gjithe Shqiptaret neper bote, e qe jane krenar per identitetin e tyre, kjo Shqiponje krenare, ne 3D qe rrotullohet, d
Free
90
10,000+ downloads
|
PERSONALIZATION
Tastiera Shqip - Albanian Key.
Al Droid
[Albanian Keboard] Albania: Tastiera Shqip per telefonin/tabletin tuaj. Kjo tastiere eshte bazuar mbi tastierent baze te android 2.3 gingerbread dhe ka disa modifikime te vogla: - fjalor shqip me 250000 fjale e shpreje, edhe se fatkeqe
Free
82
10,000+ downloads
|
TOOLS
La Radio - Italian Radio Live
Al Droid
La Radio is the ultimate app for listening to Italian radios in live streaming. You can play and record 18 of the best and most listened radios in Italy. Listen to the great Italian music, with this treat app. Recent changes: • live stre
Free
82
100,000+ downloads
|
MUSIC_AUDIO
Kanuni
Al Droid
Kanuni i Leke Dukagjinit - The Code of Leke Dukagjini This is the old Albanian Code of Leke Dukagjini Albanian: Kanuni i Leke Dukagjinit eshte nje nga koded me te vjetra shqiptare. Ky liber prezanton nje vlere te kultures dhe historise
Free
88
10,000+ downloads
|
MEDIA_VIDEO
Ely's Launcher
Al Droid
This is a simple android launcher for your android phone/tablet??(better not) I was just bored with all android launchers, clone to each other, so i created this project on my weekends. Keep in kind this is a mix of concepts, ideas from an
Free
77
10,000+ downloads
|
PERSONALIZATION
Chat Shqip - Albanian Chat
Al Droid
Bashkebisedoni me shqiptare nga e tere bota, me kete program te thjeshte chati. Ne versionin e ri keni me shume funksione si: - chat privat me kedo - lista e perdoruesve online - notifikim me ze - karikim fotografish - preferenca te ndrys
Free
76
5,000+ downloads
|
COMMUNICATION
myPatente - Quiz della patente
Al Droid
myPatente (che ora trovate come my Patente classic su play store ) e' stata la prima app con i quiz della patente di guida italiano. Oggi myPatente si presenta con la nuova versione, con le domande e i quiz 2014. Provate per credere, que
Free
76
10,000+ downloads
|
EDUCATION
AlbUkTv - Albanian Uk Tv
Al Droid
[English] Uk Albanian Live Tv Channels [Albanian] Ky eshte app official i AlbUkTv, mund te ndiqni ne live sreaming tre kanalet HD, Plus dhe Music, si dhe te lidheni direkt me lajmet e fundit te ofruara nga portali. Kanali Televiziv AL
Free
81
5,000+ downloads
|
MEDIA_VIDEO
Lajme Shqip Live Albanian News
Al Droid
Albanian New Reader App - Albanian: Lexoni lajmet e fundit nga tere trevat shqiptare, nga telefoni juaj. Zgjidhni burimet e informacionit qe preferoni, dhe lexoni ne menyren me te shpejte dhe te thjeshte tere lajmet dhe artikujt e fundit t
Free
85
10,000+ downloads
|
NEWS_MAGAZINES
 1 2 3 4 Next